Nouma ilk kez konuştu

Nouma ilk kez konuştu

Survivor'dan elenen Nouma, kimin birinci olmasını istedi, Nihat Doğan için ne dedi?

Pascal Nouma, Survivor adasından döndükten hemen sonra verdiği röportajda Nihat Doğan ile yaşanan kavga anlarını ilk kez anlattı.

Acunn.com'da yayınlanan röportajda Nouma şöyle konuştu;

"Çok hızlı ve güzel başladık. Maç öncesi bazı oyunları konsantre olamadığımız için kaybettik. Beni biliyorsunuz, ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Ben kazanan adamım. Oyun kaybetmekten nefret ederim. Her zaman birinci olmak istedim denedim böyle umdum, hiç bir zaman 'Ben bir numarayım' demedim ama yarışmayı birinci olarak bitirmek istedim."

Nouma, röportajda adadaki yarışmacılar ve kendi durumu hakkında şunları söyledi;

"Survivor öncesi ben bu insanları tanımıyordum.

Taçmin'de kazanma potansiyeli var. İyi bir insan temiz kalbi var yarışmada bir şeyler yapabilir.

Ceyda farklı fakat sempatik bir kız diğerleriyle bir problemi olmadı.

Taner acımasız bir adam, sempatik düz. Bazen düşünmeden konuşuyor ve bazen insanları kırabiliyor.

Tefik çok fazla akıllı bir adam gideceği yolu bilen biri onun ne düşündüğünü tam olarak bilmek zor. Çünkü bana göre o matematik adamı oyun öncesi analiz yapıyor nasıl oynamam ben bunu sevmiyorum. Ben öyle değilim. Önceden plan yapmıyorum bana oyunun nasıl olduğunu söylüyorlar ben de oynuyorum.

Nihat Doğan, kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyor. Problem ben değilim, ben iyi bir adamım. Benim kalbim var. Türkiye'ye geldiğim zaman herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalıştığımı görmüşlerdir. Bu tarz insanların kızlarla konuşmalarını görünce fesat gibi diğer takım ve Derya ile konuşması yılan gibi ben öyle bir insanla aynı adada kalamazdım. Ben Oğlak burcuyum. Yani hep içime atarım ama sonra patlarım. Ben böyle bir insanım.

Survivor'daki bütün oyunlar çok zordu ve herkes farklıydı. Mesela Nihat 1 saat durdu ben 20 dakika yapamadım. Bazı oyunlarda o iyiydi. Bazı oyunlarda ben. Fakat en son oyunda kötüydüm. Ama evet Nihat iyi bir yarışmacı.

Biz herşeyi birlikte paylaştık. İlkel bir durumdasın ama ben onlara yardım etmeye çalıştım onlar da bana bazen yukarıda oluyordum bazen aşağıda benim için çok güzel bir deneyim oldu. Final oyunu güzeldi Nihat zafer kazandı.

Ona doğru gittim, üstüme başka birini itti bana yumruk atmaya çalıştı. Beni durdurmak için üstüme atladılar. Bence beni durduranlar için bu biraz zor oldu. Sonra sakinleştim. Cool bir adamım ama bazı durumlarda olmuyor, bu benim DNA'mda var.

Ben bu oyunu kendi takımımdan Derya'nın kazanmasını isterim.

Programda böyle bir şey yaptığım için üzgünüm. Acun Prodüksiyonu için çünkü bu güzel bir şey değil orada kavganın görülmesi hoş değil aynı zamanda orada bir sürü bayan vardı. Hoş değildi. Yanlış bir şey yaptım olanlar için tekrar özür dilerim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler