Ölünceye kadar Ak Partiliyim

"Ölünceye kadar Ak Partili'yim"

Üyeliği 5 ay süresince askıya alınan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Doğan Sözcü18'e konuştu.

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu tarafından parti üyeliği 5 ay süresince askıya alınan Kızılırmak İl Genel Meclis Üyesi Ali Doğan, açıklanan karar sonrası ilk açıklamasını Sözcü18 Haber Merkezine yaptı. Doğan "Ben ölünceye kadar Ak Partiliyim" dedi. 

Ali Doğan'a verilen ceza ile ilgili haberi okumak için - TIKLA

İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na Ocak ayı içerisinde Merkez İlçe Başkanlığı girişi önünde sözlü hakarette bulunduğu gerekçesiyle hakkında İl Disiplin Kurulu tarafından yapılan işlem sonucu, 5 ay süresince Ak Parti üyeliğinin askıya alınması süreciyle ilgili çıkan haberler üzerine Sözcü18 Haber Merkezine şu açıklamayı yaptı:

ÖLÜNCEYE KADAR AK PARTİLİYİM

"Ben Ak Partiliyim. Şeriatın kestiği parmak acımaz. Genel Merkezimizin verdiği karara saygılıyım. Verilen kararla ilgili olay üç ay önce yaşanmıştı. İl Disiplin Kurulumuzun talebi Genel Merkez'e intikal ettikten sonra ben sayın il başkanımla barıştım. Gerek seçim öncesi gerekse seçim sonrası birlikteyiz. Ben dün de Ak Partiliydim bugün de Ak Partiliyim. Şahsımı bütün Çankırı tanıyor. 2006 - 2009 yılları arası İl Başkan Yardımcılığı görevimi layıkıyla yaptım. Bu süre zarfında benim Çankırı'da ayak basmadığım köy kalmadı. Temmuz 2007 seçimlerinde üç milletvekili adayımla il içerisinde 6 bin 500 km yol yaptım. Ben tüm Ak Partililer gibi liderimi çok sevdiğimden bu partinin içerisindeyim. Liderimi sevdiğimden verilen karara da saygılıyım. Hakkımda verilen 5 aylık askı süresini beklerken, Ak Parti tarafından verilecek görevleri de yerine getirmeye hazırım. İl Başkanımla aramızda yaşanılanlar talihsizlikti. Yaşanmasaydı daha iyi olurdu. Hiç kimseye küskün ve de dargın değilim. Şu bilinsin ki ben ölünceye kadar Ak Partiliyim."
 
HAYATIMDA ALDIĞIM İLK CEZA
Kızılırmak İl Genel Meclis Üyesi Ali Doğan sözlerini "Hakkımda verilmiş olan karara sonuna kadar razıyım. Olanda hayır vardır. Ben bugüne kadar yaşadığım her olaya iyi yönden yaklaşmaya çalışmışımdır. Memurluk hayatım da dahil olmak üzere hayatımda ilk kez ceza alıyorum. Allah'a hamdolsun ki bu cezayı başkasına karşı haksızlıktan, rüşvetten ya da yüz kızartıcı bir suçtan almadığım için çok memnunum. Bugüne kadar Ak Parti'ye en ufak bir zarar verdiğimi de düşünmüyorum" dedi.
 
Ak Parti Genel Merkezi tarafından verilen "üyeliğinin 5 ay askıya alınması" cezasının kendisine tebliğ edilip edilmediği ile ilgili soruya Ali Doğan "İl Başkanlığından aradılar. Bugün İl Başkanlığımıza giderek kararı elden alacağım" dedi.
 
İCRAATLARIYLA AK PARTİ'YE ZARAR VERENLER
NEDEN DİSİPLİNE GİTMİYOR?
Öte yandan, Ak Parti Kızılırmak İl Genel Meclis üyesi Ali Doğan'a, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na "sözlü hakarette" bulunduğu gerekçesiyle 5 ay üyeliğinin askıya alınması cezası verilmesi parti tabanında yeni bir tartışma yarattı. Ak Parti'ye gönül verenler "İl Genel Meclis üyemiz Ali Doğan İl Başkanımıza sözlü hakaret etmiş ve bu cezayı almış. Peki, Ak Parti rozetiyle bulundukları makam ve mevkileri kişisel çıkarları uğruna kullanan, sergilemiş oldukları icraatlerle Ak Parti'ye zarar verenleri İl Disiplin Kurulu ne zaman cezalandıracak? Ya da cezalandırılmaları yönünde işlem yapacak? Yaşadığımız süreçte Ak Parti rozetiyle kendilerine maddi - manevi çıkar sağlayanları İl Disiplin Kurulu üyeleri görmüyor mu? Ya da görmelerine rağmen, bu suçları işleyenlerin bilinen destekçilerinden mi çekiniyorlar" diyerek konunun gündeme getirilmesini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler