Ortalığı karıştıracak 'tecavüz' iddiası

Ortalığı karıştıracak 'tecavüz' iddiası

Bir dönemin iki yakın arkadaşı olan Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasında sert tartışma çıktı...

Bir dönemin iki yakın arkadaşı olan Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasında sert tartışma çıktı. Peş peşe açıklamalar yapan Erbil, vefasızlıkla suçladığı Seda Sayan'a demediğini bırakmadı. Seda Sayan ise Erbil’i “tecavüz” iddiasıyla vurdu.

Uzun zamandır kaçış sendromu rahatsızlığıyla mücadele eden Erbil, bu süreçte kendisini arayıp sormayan Seda Sayan için Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" dedi.

Bununla da yetinmeyen Erbil, "Beyaz Magazin" programına telefonla bağlanarak Sayan'ı insanların işinden etmekle suçladı. Şovmen, Sayan için "Fatih Ürek'ten sonra Onur Büyüktopçu'yu da görevinden alıkoydu. Kimse kötü konuşamıyor, çünkü bu kadın 60 yıldır herkesi korkutmuş" ifadelerini kullandı.

SEDA SAYAN’DAN ÇOK SERT YANIT

Bu sözlere Seda Sayan çok sert sözlerle yanıt verdi. Mehmet Ali Erbil’i “tecavüz” ile suçlayan Sayan, “Hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur” ifadelerini kullandı.

Seda Sayan bir diğer paylaşımında ise “Ayrıca bu olay benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin” diye yazdı.

MEHMET ALİ ERBİL’DEN KARŞILIK

Seda Sayan’ın iddiasına ise Erbil’den yanıt gecikmedi.

Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın tecavüz iddiasına "Ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye" diyerek yanıt verdi.

İşte o paylaşımlar:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler