Oyuncu Gökçe Bahadır'dan sürpriz evlilik

Oyuncu Gökçe Bahadır'dan sürpriz evlilik

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile piyanist Emir Ersoy dünya evine girdi. Alaçatı’da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle evet diyen çiftin mutluluğu kameralara yansıdı...

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile piyanist Emir Ersoy dünya evine girdi. Alaçatı’da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle evet diyen çiftin mutluluğu kameralara yansıdı.

Oyuncu Gökçe Bahadır ile piyanist Emir Ersoy dünyaevine girdi. Alaçatı ‘da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle 'evet 'diyen çiftin mutluluğu kameralara yansıdı.

Gökçe Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yaparken; Emir Ersoy’un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik oldu.

https://i.medyatava.com/storage/files/images/2022/02/25/b1-VVyz.jpg

BALAYI DAHA SONRA

Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla göz kamaştıran çift, Gökçe Bahadır’ın devam eden dizisi sebebiyle balayına çıkamayacak .

https://i.medyatava.com/storage/files/images/2022/02/25/b2-C9e5.jpg

AŞK GÜZEL AYNI ZAMANDA DA ZOR

Gökçe Bahadır, Hakan Gence'ye verdiği röportajda aşkı şöyle tanımlamıştı:

“Aşk güzel aynı zamanda da zor. Gün gelir her şey toz pembedir, gün gelir seni duvara çarpar. Aşk iniş ve çıkışları olan zor bir duygu”.

https://i.medyatava.com/storage/files/images/2022/02/25/b3-R7Fr.jpg

Bahadır, kendi hikayesini de 3 maddeye sığdırmıştı:

- Çekirdek bir ailem var. Bir dönem küçük bir restoranımız vardı. Annem Yemek işiyle uğraşıyordu. Babam serbest ticaret yapıyordu. Şimdi ikisi de emekli.

- Anadolu yakasında doğdum büyüdüm. Orada yaşamak steril ve sakindir. En büyük keyfim, hafta sonu Bağdat Caddesi’ne çıkıp arkadaşlarımla yemek yiyip kahve içmek ve sinemaya gitmek.

- Tek çocuğum. Öyle olmak da zordu. İlk oyunculuğa başladığım zamanlar babam endişeyle yaklaştı. Ama benim inadımı kıramadı. Hep iyi her şeyin iyi olacağını biliyordum.

EMİR ERSOY KİMDİR?

Emir Ersoy, 14 Ekim 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babasının müzikle uğraşması sonucu müzisyenlik kariyerine adım atan Emir Ersoy, 1997 yılında dönemin sevilen sanatçılarından Alpay ile çalıştı. Ersoy, Alpay'ın “Küçük Bir Öykü” adlı albümünün aranjörlüğünü yaptı.

Emir Ersoy, 1998 yılında Cüneyt Akgün ile kurduğu “Mojito” adlı latin-jazz grubuyla, pek çok yerde sahne aldı. Ersoy'un bugüne dek çalıştığı isimlerden bazıları; Tarkan, Bengü, Cüneyt Akgün, Metin Ersoy, Burcu Güneş, Keremcem, Tuğba Özerk, Gülşen, Sibel Tüzün, Vedat Sakman ve Saad Chemmari'dir.

 2007 yılında Almanya'da yaşayan Fas asıllı şarkıcı Saad Chemmari'nin Sahar, Gülcan Altan'ın Gülümser ve Cüneyt Akgün'ün Koyu adlı albümlerinin aranjörlüğünü üstlenen Emir Ersoy Cuban Portrait adını verdiği latin-jazz tarzındaki ilk albümünün kayıtlarını da 2008 yılının Şubat ayında tamamladı. Emir Ersoy, 2008 yılında Akın Eldes'in Aara Taksim ve İlkin Deniz'in Good Fellas adlı albümlerinin miks ve masteringlerini yaptı.

Emir Ersoy'un, 2010 yılında Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar, Metin Ersoy, Ayça Varlıer, Yaşar, Deniz Seki, Kubat, Tuğba Özerk ve Emre Altuğ gibi Türk pop müziğinin önemli isimlerinin katkılarıyla oluşturduğu ve gelirini Barınak Gönüllüleri Derneği'ne bağışlayarak, sahipsiz sokak hayvanlarına katkıda bulunduğu “10 Şarkı 10 Şarkıcı ile Yaşama Bir Şans Ver” albümü yine Soulfulworks Records etiketiyle piyasaya sürüldü.

29 Aralık 2010 tarihinde Bursa Senfoni Orkestrası ile birlikte Bursa’da yeni yapılan Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde Türkiye'deki ilk Senfonik Salsa konserini verdi.

GÖKÇE BAHADIR VE EMİR ERSOY NASIL TANIŞTI?

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, ''Sezenli Şarkılar'' projesinde birlikte çalıştı. İkilinin arkadaşlığı, kısa sürede aşka dönüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler