Özel yazılım - özel yazılım geliştirme hizmeti nasıl alınır?

Özel yazılım - özel yazılım geliştirme hizmeti nasıl alınır?

Kurumsal operasyonlarınızı kullanımı kolay bir mobil çözüme aktararak basitleştirin. Perakende, eğlence ve diğer sektörlerde kullanışlı ve güzel bir uygulama ile müşterilerinizi şaşırtın.

İster bir işgücü yönetim platformuna ihtiyacınız olsun, ister bir iş akışını etkili bir şekilde dijitalleştirin, ister arıza emniyetli güvenlik oluşturun veya operasyonlarınızı iyileştirmek için başka bir çözüme ihtiyacınız olsun, özel yazılım geliştiricileri her ölçekteki ve karmaşıklıkta zorluklarla başa çıkma uzmanlığına sahiptir. Ayrıca eski sistemleri modernleştirmenize, uygulama portföylerini birleştirmenize ve yazılımı mevcut BT sistemlerine entegre etmenize yardımcı olan yazılım firmaları bulunur.

Özel Mobil Uygulama Geliştirme

Kurumsal operasyonlarınızı kullanımı kolay bir mobil çözüme aktararak basitleştirin. Perakende, eğlence ve diğer sektörlerde kullanışlı ve güzel bir uygulama ile müşterilerinizi şaşırtın. Hedef kullanıcılarınızda kalıcı bir etki yaratacak etkili bir iOS, Android veya Hibrit uygulama oluşturmanıza yardımcı olabiliriz.

En son teknoloji ile özel yazılım geliştirme

En yeni ürünü veya dijital dönüşümü planlıyorsanız, herhangi bir teknoloji zorluğuyla başa çıkmanıza yardımcı olabiliriz. Özel yazılım geliştiricilerimiz en çok gelişen teknolojilerde uzmanlığa sahiptir:

  • Nesnelerin İnterneti
  • Artırılmış ve Sanal Gerçeklik
  • Dağıtılmış Defter Teknolojisi/Blok Zinciri
  • Bilişsel Bilgi İşlem/Yapay Zekâ
  • Müşteri Deneyimi Tasarımı

Özel Yazılım Geliştirme Süreci

Yılların uzmanlığı, doğru sonucu doğru zamanda sunmamızı sağlayan net ve kolaylaştırılmış bir süreç oluşturmayı sağlar. Paydaş görüşmeleri ve gereksinim toplamadan sürekli dağıtım sonrası bakıma kadar, özel yazılım geliştirme hizmetleri sizi tüm cephelerde ele alıp verdi.

  • Uzmanlar gereksinimlerinizi teknik dokümantasyona çevirir, bir ekip kurar ve bir tasarımcı çözümünüz için ilk tasarım prototiplerini ortaya çıkar.
  • Özel yazılım geliştiricileri çözümünüzü oluşturur. Kilometre taşlarını her iki haftada bir gözden geçirirsiniz. Sonlara doğru, ekip Kullanıcı Kabul Testi gerçekleştirir ve ardından çözümünüzü dağıtır.
  • Sürümden sonra, sürekli sunucu izleme gerçekleştirir, hata düzeltme için uzmanlar ayrılır ve genel müşteri destek hizmetleri sağlanır.
  • Günümüzde yazılımın hızla değişen müşteri talebine göre sık sık yeni işlevlerle güncellenmesi gerekiyor. Bu güncelleştirmeleri sizin için sunmak için mevcut ekibi sürümden sonra bir destek birimine ölçeklendirebilir.

Dijital dönüşüm için özel yazılım
geliştirme maliyetleri nelerdir?

Bir şirket dijital dönüşümü yalnızca birkaç teknolojiyle (örneğin, mobil uygulama, bulut ve web) veya bir dizi teknolojiyle (birkaç web portalı, mobil, IoT, yapay zekâ) gerçekleştirebilir. Bu nedenle, özel yazılım geliştirmenin maliyeti belirli bir projeye bağlıdır. Dijital dönüşüm küçük ölçekli bir revizyon değildir ve genellikle bir şirketin temel işlemlerini ve iş akışlarını dijitalleştirir. Bunu gerçekleştirmek zaman ve doğru teknik yetenek gerektirir. Sonuç olarak, bu tür projeler için özel geliştirme sağlam yatırımlar gerektirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler