Palalı saldırgan 10 güne Fastan dönüyor!

Palalı saldırgan 10 güne Fas'tan dönüyor!

Gezi Parkı eylemcilerine palayla saldırdığı için hakkında yakalama kararı çıkan ve Fas'a kaçtığı belirlenen Sabri Çelebi '10 gün sonra dönüyorum' dedi.

Sabri Çelebi, Odatv'ye yaptığı açıklamada, Fas’ta olan kayınpederini ziyaret ettiğini belirtti. “Şu an Fas’tayım; niye “kaçtı” diyorsunuz. Benim kayınpederim bundan bir hafta önce ameliyat oldu' diyen Çelebi'nin açıklamaları şöyle:
 
'Benim yoğun ödemelerim olduğu için gelemedim. Sonra bu olay oldu. Eşim ve çocukların psikolojisi bozuldu; ben de 10 günlüğüne getireyim onları dedim. Geldiğimde tutuklama kararı yoktu zaten. Biz de biletimizi aldık, geldik. Zaten ben de 1 hafta - 10 güne kadar geleceğim. Ailemi de burada bırakacağım. Kimseden kaçtığım yok. Benim cezamın olmaması gerekiyor. Cezam yokken ceza yaptırdınız. Bu basın sayesinde, baskılar sayesinde bir ceza oluştu. Ancak ben 1 hafta-10 gün içinde Türkiye’de olacağım. Gideceğim; cezamı da yatacağım, mahkeme sürecini bekleyeceğim. Ben 1-2 ay, 1 sene için memleketimi ailemi bırakacak değilim.
 
“CEZA ALMAMAM GEREKİYOR”
En geç 10 gün içinde geri dönüyorum. Avukatım “gel” dediği zaman geleceğim. Yarın “gel” dese, geleceğim. Kaçacak bir ceza yok ki, niye kaçayım ben. Niye böyle haber yapıyorsunuz ki. Ben niye kaçayım. Millet adam öldürüyor, kaçmıyor. Ben kendimi savundum, ekmeğimi savundum diye niye kaçayım. Benim ceza almamam gerekiyor normalde, ama ceza da alacağım; sıkıntı yok.
 
“ALLAH HERKESE BÖYLE BİR ŞEY YAŞATSIN”
Adamlar benim haneme tecavüz etmiş. Bunları artık biraz yazın. Bunların kamu malına zarar verdiğini herkes biliyor, niye yazmıyorsunuz bunları. Tabi ben hepsini demiyorum ama içlerindeki bazı insanları diyoruz. Bu esnafı da yazın biraz. Allah herkese böyle bir şey yaşatsın, özellikle benim hakkımda böyle haberleri yazan insanları diyorum. Benim 60 gün boyunca neler çektiğimi bilsinler yani. Dua ediyorum. Benim hakkımda “vahşet” diye yazanlara, Allah böyle bir olay yaşatsın. O zaman Allah benim neler yaşadığımı gösterir size. Yara almışım, darp edilmişim, kimse yazmıyor. Sandalyelerim dükkanım yakılmış, kimse bunları yazmıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler