Peker'den Demirören'le ilgili yeni iddialar: Mehmetçiğin parasıyla...

Peker'den Demirören'le ilgili yeni iddialar: Mehmetçiğin parasıyla...

Sedat Peker, Demirören grubuyla ilgili iddialarını sürdürdü: "Senin OYAK’a Total’i fahiş fiyatla nasıl sattığını işledikten sonra Milangaz dosyasına geçeceğiz"

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'den yeni Demirören grubu iddialar... Peker'in Demirören grubuyla ilgili özellikle Ziraat Bankası kredi iddiaları çok konuşulmuştuKredi konusunda Demirören grubu sessizliğini korurken Peker'den yeni iddialar geldi.

Peker tweetlerinde şunları öne sürdü: 

ÖNCE OYAK VE TOTAL

1- Pambıkören, senin OYAK’a Total’i fahiş fiyatla nasıl sattığını işledikten sonra Milangaz dosyasına geçeceğiz.

2- pambıkören, baban meteliğe kurşun atarken Milangaz’ın gerçek sahibi Şevki Kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkanı nasıl açtığınızdan başlayıp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın Milangaz da dahil birçok mallarına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım.

3- Pambıkören kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım. Sizi deli edeceğim.

SONRA MİLANGAZ

4- pambıkören, babanın meşhur bir lafı vardı ya senetle verseler tüm İstanbul’u satın alırım sözünü eskilerin hepsi bilir. Çünkü baban kimseye parasını ödemezdi. Hem mafya hem devlet bağlantılarıyla mallara çökerdi.

5- Seninle işim bittiğinde tüm mallarını kaybedeceksin. Yönetim değiştiğinde de kesin cezaevine gideceksin.

6- pambıkören, Demirören Medyadaki çakma gazetecilerini ve çakma tartışmacılarını da aynı akıbet bekliyor. Hepiniz göreceksiniz. Hepinizi deli edeceğim.

DOSYA BENDE

7- Milangaz dosyasının tamamı bende. Okumaya başladım. Yüzde altmışına nasıl çöktüğünüzün evrakı da bende. Göreceksiniz.

8- Mehmetçiğin paraları olan OYAK’a Total’i fahiş fiyatla sattığınızda yeni yönetimdeki hangi üyenin Bu yasadışı, bunu imzalamam dediğini dahi biliyorum. Her şey çok eğlenceli olacak.

TOSUNCUK İDDİASI

Öte yandan Peker kamuoyunda Tosuncuk olarak bilinen Mehmet Aydın'In Belarus'ta olduğunu öne sürdü. Peker'in tweeti şu şekilde: 

"Kırk yaşından küçük kardeşlerim, çiftlikbankın kurucusu olan mehmet aydın isimli şahıs Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz, bu şahsı acaba neden getirmiyor? Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler