Phelps ve Bolt Boğazı uçuracak

Phelps ve Bolt Boğazı uçuracak

Gösteri, İstanbul'un 2020 adaylığının tanıtımı amacıyla gerçekleştirilecek.

2020 Olimpiyatları'nın İstanbul'da düzenlenmesine destek vermek amacıyla ABD'li rekortmen yüzücü Phelps boğazı yüzerek, Jamaikalı sprinter Bolt ise köprüden koşarak geçecek...

İstanbul, 2020 Olimpiyatları'nı kazanmak için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Olimpiyatları ülkemize getirmek için hükümet, iş çevreleri ve halk desteğini arkasına alan Türkiye, ev sahipliği projesini dünyaya tanıtmak için dev bir organizasyona imza atacak.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı, dünyanın en önemli sporcularını Türkiye'ye davet ederek, lobi çalışmalarını başlattı. Bu doğrultuda 2013 Temmuz ayı içinde, İstanbul Boğazında muhteşem bir tanıtım şovu düzenlenecek. Olimpiyat tarihinin en başarılı sporcularından ABD'li yüzücü Michael Phelps ile dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt, İstanbul'da bir araya gelecek. 
 
TÜM DÜNYA İZLEYECEK
 
BÜYÜK uğraşlar sonucu ikna edilen iki sporcu, boğazı birlikte geçecek. ABD'li rekortmen yüzücü Phelps yüzerken, Jamaikalı atlet Usain Bolt da aynı anda Boğaz Köprüsü'nü koşarak kıta değiştirecek. Bu tanıtım şovu, dünya televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak. Müthiş bir görsel şölen yaşanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler