PKKnın rotasında M. Ali Şahin mi var!

PKK'nın rotasında M. Ali Şahin mi var!

Cumartesi günü öğle saatlerinde Çerkeş'e bağlı Örenli köyü kırsalında görülen PKK teröristlerinin yol güzergahı Karabük'ün Ekincik köyü ile kesişiyor.

Cumartesi günü Çerkeş'e bağlı Örenli köyü kırsalında bir köylüyü gaspeden 4 PKK teröristinin güzergahında Karabük ili Ovacık ilçesi Ekincik köyü bulunuyor.

Sözcü18 haber merkezinin bölgeden aldığı bilgilere göre cumartesi günü akşamından bu yana bölgede güvenlik güçlerinin aldığı tedbirler en üst seviyede.

Bolu komando tugayından dağ komandolarının İsmetpaşa sınırında konuşlanmasından sonra Ankara'dan gelen özel harekatçıların da bölgeye sevkolunduğu öğrenildi. 4 PKK teröristinin olası rotasının Karabük'e bağlı Ovacık ilçesi Ekincik köyü olma ihtimali çok fazla.

Edinilen bilgilere göre Çerkeş'in köyü Örenli'den kuş uçuş rotası ile 10 km'lik bir mesafede olan TBMM Başkanı ve Karabük milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin'in köyü Ekincik çevresinde güvenlik çemberinin güçlendirildiği şeklinde.

Öte yandan dün öğle saatlerinden itibaren Çerkeş'e bağlı Örenli köyü kırsalına giden yollara giren sivil halka bölgede önlem alan jandarmanın sıkı bir soruşturmaya tuttuğu ve köy sakini olduğunu ispatlayanların dışındakilere geçiş izni vermediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler