Polat Alemdar karizmayı fena çizdirdi - İZLE

Polat Alemdar karizmayı fena çizdirdi - İZLE

Kadir Çöpdemir'in programına konuk olan Necati Şaşmaz ne kadar çabaladıysa da klarnetten ses çıkaramadı!

Kurtlar Vadisi’nin unutulmaz karakteri Polat Alemdar, Kadir Çöpdemir’in konuğuydu.

Necati Şaşmaz’ın ne hünerleri varmış da haberimiz yokmuş. Çöpdemir’in programında müziğe ve müzik aletlerine ilgisini anlatan Şaşmaz, daha sonra orkestranın yanına gitti. Klarnet aradı. Fakat bulamadı, önce kaval aldı, bunu ilk defa görüyorum dedi, bıraktı. Sonra orada duran saksafonu aldı adeta canlı yayında resital verdi.
 
KLARNETİ ÇALAMADI, ZOR ANLAR YAŞADI
Kadir Çöpdemir bunun üzerine uzun uğraşlar sonucu klarnet de bulup getirdi. Seyircilerden birinin klarneti Şaşmaz’a verildi. Fakat Polat, bir türlü o klarneti çalamadı. Denemelerinde başarısız olan ancak biraz ses çıkartabilen Necati Şaşmaz’la Kadir Çöpdemir’in o dakikaları öyle keyifli geçti ki.. İkili gülmekten neredeyse yerlere yattı.
 
GÜNDE 80 BARDAK ÇAY İÇİYOR!
Öte yandan programda Kurtlar Vadisi'nin fefomen ismi Necati Şaşmaz daha önce hiç duyulmayan sırlarını da ilk kez açıkladı.
 
"Amerika'ya gidemedim. Şerden hayır çıktı. 11 Eylül'de ikiz kulelerin yıkılması şerse şerden hayır çıktı. Gidemedik. Önüme ne kadar engel çıkarsa çıksın, aşmaya çalıştım. Hiç İngilizce bilmeden Kanada'ya gittim. Hiç oyunculuk bilmeden eğitim almadan bu işe girdim. Birazcık sebat etmek, çalışmak, yıkılmamak lazım!" diyen Necati Şaşmaz canlı yayında günde 80 bardak çay içtiğini ilk kez açıkladı.
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler