Polis, Orta'da Atatürk'e yapılan çirkin saldırının failini henüz bulamadı

Polis, Orta'da Atatürk'e yapılan çirkin saldırının failini henüz bulamadı

2 Ekim'de Çankırı'nın Orta ilçesinde İYİ Parti ilçe teşkilatının camında yer alan Atatürk posterine yapılan çirkin saldırının faili henüz bulunamadı. Emniyet'in yapılan şikayet üzerine yaptığı faili belirleme çalışması da henüz sonuçlanamadı...

Geride bıraktığımız 2 Ekim Cuma günü Çankırı'nın Orta ilçesi İYİ Parti ilçe teşkilat binasının dış cephesinde yer alan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterine yapılan çirkin saldırının yankıları sürerken, emniyet teşkilatının olayla ilgili soruşturması henüz olumlu bir sonuca ulaşmadı.

VALİ AYAZ SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Konuyla ilgili Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'ın Orta'da yaşanan çirkin saldırı ile ilgili olarak büyük bir hassasiyet gösterdiği ve olayın faili ya da faillerinin yakalanması için gerekli talimatları verdiği öğrenildi.

İLGİLİ HABER
İYİ Parti Orta İlçe Başkanlığı binasındaki Atatürk posterine çirkin saldırı - TIKLA

İYİ PARTİ İL TEŞKİLATI PAZAR GÜNÜ ORTA'DAYDI
Öte yandan İYİ Parti İl Başkanı Aydın Akbaş ve beraberinde bazı il yönetim kurulu üyeleri pazar günü Orta ilçesine gelerek yaşananan saldırı sonrası hem partililerle hem de ilgililerle görüş alışverişinde bulundu. Akbaş'ın Orta ziyaretine, Genel Merkez Genel İdare Kurulu üyesi Avukat Kadriye Ünler, Yurtdışı Yapılanma ve Lobi’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Çankırılı iş insanı Mehmet Ali Karamemiş de katıldı.

Ayrıntılar geliyor...

aydin-akbas-cankiri-il-baskani-iyi-parti-resim-012.jpg

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş, burada yaptığı açıklamada; "Partimizin Orta İlçe Başkanlığına ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterine yapılan menfur saldırıyı olay yerinde bir kez daha kınadık. Sayın Valimiz Abdullah Ayaz ve İl Emniyet Müdürümüz Sadettin Aksoy'un konunun aydınlatılması için gösterdikleri duyarlılık ve direktifleri nedeniyle kendilerine partimiz adına teşekkür ediyorum. Olayı aydınlatmaya çalışan emniyet mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki yarenler diyarı Çankırı’mızdan ve Orta ilçemizden vatan haini de çıkmaz, Atatürk düşmanı da çıkmaz! Bize ulaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten ve olayı kınayan Çankırılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler