RedHack Dışişlerine: Oğlum bak git!

RedHack Dışişleri'ne: Oğlum bak git!

Siteye girenler yaklaşık yarım saat süresince Grup Yorum'dan Sivas/Gün Tutuşur ezgisi eşliğinde RedHack'in mesajı ile karşılaştı.

Redhack bu sabah Dışişleri Bakanlığı’nın sitesini hackledi. Siteye girenleri yaklaşık yarım saat süresince Grup Yorum’dan Sivas / Gün Tutuşur ezgisi eşliğinde Redhack’in mesajı karşıladı. Kızıl hackerlar bu eylemi “hem Sivas Katliamı’nı anmak, hem de Suriye’ye dikkat çekmek amacıyla” yaptıklarını ve ele geçirdikleri belgeleri de ilerleyen saatlerde paylaşacaklarını duyurdu. Dışişleri Bakanlığı siteye ancak 25 dakika sonra müdahale edebildi. Fakat bu müdahaleden sonra RedHack yine aynı siteyi hackledi.

Redhack, son eylemini twitter hesabından şu sözlerle duyurdu:
 
“Değerli dostlar, daha önce birçok yeri kırdık. Bunun içinde İçişleri Bakanlığı’nı kırıp “takla attırmak” da vardı. Bu defa ne yapalım dedik ve hem Sivas Katliamı’nı anmak, hem de Suriye’ye dikkat çekmek amacıyla Dışişleri Bakanlığı’nın resmi sitesini hackledik. Hemen bakanlar Dışişleri Bakanlığı’nın dosya paylaşım bölümünün hacklendiğini göreceklerdir. Ayrıca Dışişleri Bakanlığı’na ait birçok belgeyi de ele geçirdik. Bu belgelerin bir kısmını bugün ilerleyen saatlerde yayımlayacağız.”
 
Dışişleri’nin sitesine şu mesaj eklendi:
 
”Oğlum bak git” demiştik 
 
Emperyalizmin Ortadoğu projeleri kapsamında dünün dost ülkeleri hızla savaşa sürüklenmekte, suni savaş senaryolarıyla halkımız savaş psikolojisine sokulmakta, milliyetçi duygular körüklenerek kardes halklara düşmanlık besletilmeye çalışılmaktadir. Kendi ülkesindeki savaşı çözemeyenler nedense başka ülkelerin sorunlarına eğilir olmuş, onların iç-işlerine karışmayı “büyük devlet” olmanin gerekliliği olarak görmüşler. Fakat unuttukları birşey var. “Bu tiyatroda doğduk diye bu tiyatroda yaşamak zorunda değiliz” diyen insanlar da var bu dünyada ve sizin bu oyununuza çomak sokmaktan büyük zevk duyacaklar.
 
Sizler dışişleri politikasını başka ülkelerin “iç-i$lerine” karışmak ve emperyalist devletler için “şirin” gözükmek icin “kabadayılık” olarak algılıyorsunuz ve bizleri savaşa sürüyorsunuz! Çok savaş istiyorsanız bırakın meclisi, giyin postallarınızı ve savaşın. Sizleri çoğunluk seçti diye sizler için ölmekmi zorundayız arkadaşım? Sizler kendinizden küçük devletlerle ego tatmin edeceksiniz diye canımızımı vereceğiz yani? Yok öyle dava..
 
Sana gelince bay Ahmet Davutoğlu; İçişleri bakanına takla attırmıştık ama bu defa sana daha büyük bir takla attıracağız! Dışişleri portalında ki tüm belge ve bilgileri aldık, hepsini açıklayacağız! Açıklayacağımız belgeler sizlerin aslinda ne kadar gucsuz oldugunuzu ve kabadayiliginizin ise balondan ibaret oldugunuzu kanıtlayacak. Eh zaten bir uçak düşünce havanız batmamış mıydı? Siz hava atacaksınız diye gencecik insanlar orda burda canını veriyor..
 
ABD çıkarlarına hizmet eden bu devletin yürüttüğü hiç bir savaş ne benim ne de ezilen halkların savaşıdır.. Kendi davamız ve gündemlerimiz için savaşacağız, kimsenin piyonu olmayacağız, kimsenin kirli emelleri için canımızı vermeyeceğiz!
 
Bizim dışişleri bakani emperyalizmin kapısında nöbet duracağına, Malatya’da iktidarın namusunun ortasına dikilen füze rampasi ile uğraşsın..
 
Pensilvanya merkezli ve cemaat güdümlü dışişleri politikasını bırakmadığınız sürece ensenizde olacagiz!
 
Anneleri ağlatan, “kirli savaş” politikasına son!
 
“Savaşı kim istiyorsa “o gitsin..
Dünyanin tüm ezilen, emperyalizmin “kan içme” temelli politikasına karşı birleşiniz!
 
Yağma yok ARTIK RedHack var!
 
Bu eylemimizi iktidardakilerin unutturma çabalarına inat, Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlara armağan ediyoruz! Suni gündemlerle unutturulmaya çalışılan Madımak’ı unutturmaya çalışanların her sene burnunun dibini hackleyerek unutturmayacağımızı gostereceğiz! Sivas katliamı’nı zaman aşımı diye rafa kaldıranlar, Sivas katliamını meşru görenlerdir. Bu durum katliamın halen sürdüğünün kanıtıdır. Zaten RedHack’e atanan özel yetkili savcının Sivas davasını rafa kaldıran savcı ile aynı olmasi bizler için hiçte şaşırtıcı olmadı.
 
Ayrıca yine bu eylemimizi Suriye ve Türkiye’li halklara armağan ediyor, eylemimizin halkların kardeşliğine bir tuğla olmasını diliyoruz!
 
Sitede ele geçirdiğimiz belgeleri bugün itibariyle illeriki saatlerde açıklayacağız! #RedHackAilesi ni selamlarız!”
 
Dışişleri’nin sitesine eklenen mesaj ancak 25 dakika sonra kaldırılabildi. Mesajın kopyasını görmek için tıklayınız!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler