Rektör 2ye vuruyor 1den ses çıkıyor!

Rektör 2'ye vuruyor 1'den ses çıkıyor!

Üniversite Rektörü Savaş "Kınıklıoğlu üniversitemizi ziyaret etmedi" (!) diyor, Akman, İl Başkanını yanına alıp soluğu Rektör'ün makamında alıyor!

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş "Milletvekili Suat Kınıklıoğlu bir kez olsun üniversitemizi ziyaret etmedi" (!) diyor, milletvekili Akman, yanında il başkanıyla soluğu makamda alıyor...

İLGİNÇ ZİYARETİ NASIL ANLAMAK GEREKİYOR!
"Çankırı'da tuhaf işler oluyor" diyerek cümle kurduğumuzda birçok yalama ve de dallama (!) Sözcü18'i farklı algılamakta ısrar ediyor.

İşte yine "tuhaf işler"e örnek bir basın bülteni!

Çankırı Karatekin Üniversitesi Basın Bürosunun (biz hariç) basın kuruluşlarına gönderdiği bülten:

"Çankırı Milletvekili Nurettin Akman, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Nurettin Akman’a Uluyazı’da devam eden kampüs çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Uluyazı Kampüsü’ndeki çalışmaların büyük hızla devam ettiğini söyleyen Savaş,  Üniversitemiz ve Yeni Zelanda Waiariki Teknoloji Enstitüsü işbirliği ile açılan Uluslararası Dil Öğrenme Merkezi ve üniversitemiz tarafından yürütülen projeler hakkında da bilgiler verdi. Ziyarette Çankırı Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu (İl Başkanının soyadını da doğru yazsalardı!) da hazır bulundu. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KINIKLIOĞLU'NDAN ŞİKAYET EDİNCE!
Hatırlayacağınız gibi Üniversite Rektörü Savaş "Ak Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu, 2 senedir, bir kere olsun üniversitemizi ziyarete gelmedi” şeklinde bir açıklama yaparak polemiği başlatmıştı.

Bu açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Ak Parti milletvekili Dr. Nurettin Akman'ın, beraberinde İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile birlikte soluğu Rektör Savaş'ın makamında alması, siyasi arenada nasıl değerlendirilir bilinmez. Ancak görünen o ki, "düşmanımın düşmanı dostumdur" felsefesi zamanı ve yeri gelince bir şekilde işleme konuluyor!

Ak Partili milletvekilleri Kınıklıoğlu ile Akman arasında bu felsefe seçildikleri günden bu yana başarıyla uygulanıyor... Bu yaşanılan da son örnek olsa gerek...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler