Şabanözü, sabah TRT-1de yeraldı

Şabanözü, sabah TRT-1'de yeraldı

TRT-1 Sabah Haberlerinde, işsizliğin yaşanmadığı ilçenin canlı yayınla tanıtımı yapıldı.

Bugün TRT 1 Sabah Haberlerinde son yıllarda işsizliğin yaşanmadığı ilçe konumuna gelen Şabanözü’nün canlı yayınla tanıtımı yapıldı.

SABAH YAPILAN TRT ÇEKİMLERİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN

TRT 1’de yayınlanan Tunç Tuncel’in sunduğu Sabah Haberlerinde bugün (28.01.2011 Cuma günü saat: 08.00) Süreyya Sert’in muhabirliğini yaptığı Sabah Aktüel bölümü içerisinde Şabanözü "işsizliği olmayan ilçe" olarak canlı yayında haber olarak izleyici ile buluşturuldu.

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Erna-Maş fabrikasından yapılan canlı yayında; Türkiye ve dünyanın sorunu olan işsizliğin çözüldüğü Şabanözü programında, Belediye Başkanı Ali Çapcı, Fabrika Müdürü, firma sahipleri, müteahhit, esnaf ve ilçe halkından konuklar ve çalışanlarla yapılan röportajlarla Şabanözü ilçesinde işsizliğin olmadığı, istihdamın nasıl sağlandığı, vatandaşın huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşandığı “Bereket Şehri Şabanözü” anlatıldı.

TRT HABER KANALINDAKİ CANLI YAYIN ERTELENDİ
Daha önce ilan edilen TRT Haber Kanalında yapılacak canlı yayın ise ertelendi.

TRT-1 kanalında sabah kuşağında yapılan canlı yayının ardından öğle kuşağında TRT Haber kanalında Türkiye Ajansı adlı programda 28.01.2011 Cuma günü saat: 14.15’de ilçe merkezinden ikinci kez yapılacağı duyurulan canlı yayın;

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ağrı ilinde katılmış olduğu toplu açılış töreninde TRT Haber Kanalında canlı yayında yaptığı konuşmanın uzaması nedeniyle gerçekleştirilemedi.

TRT yetkilileri ve program sunucusu Süreyya Sert, aksaklığın telafi edilerek önümüzdeki günlerde Şabanözü'ndenyeni bir canlı yayının yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler