Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

Konusuyla insanların da ilgisini çeken Sadakatsiz adlı dizi arama motorunda defalarca tıklanmış bir başlık haline gelmiştir. Peki Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

Son günlerde işlediği konular pek çok kişinin ilgisini çektiğinden viral diziler arasına giren Sadakatsiz adlı dizi, reyting rekorları kırmasıyla yapımcılarında oldukça ilgisini çekmiştir. Konusuyla insanların da ilgisini çeken Sadakatsiz adlı dizi arama motorunda defalarca tıklanmış bir başlık haline gelmiştir. Peki Sadakatsiz dizisinin konusu nedir? Sadakatsiz dizisine can veren karakterleri kimlerdir? Sadakatsiz dizisi hangi yapımdan uyarlanmıştır? Tüm bu başlıklar detaylarıyla sizler için derlendi..

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

Oyuncu kadrosu ve işlediği konu ile oldukça dikkat çeken Sadakatsiz dizisi 7 Ekim 2020 tarihinde ilk bölümüyle Star TV ekranlarında izleyici ile buluşturulmuştur. Her hafta çarşamba günü izleyicinin huzuruna sunulan Sadakatsiz adlı dizinin genel konusu evlilik ilişkileri üzerine kurulmuştur.

Ana karakter olan Cansu’nun hayatını merkeze alan dizinin başlangıcı Asya ve eşinin aile ilişkilerini ekrana yansıtarak başlamaktadır. Başarılı bir doktor olan Asya, mutlu olduğunu düşündüğü evliliği hakkında endişelere; eşi Volkan’ın atkısında bulduğu saç teli ile kapılmaktadır. Daha da ötesinde, Asya’nın eşi Volkan tarafından uğradığı ihanetin gizli olmaması; yani Asya’nın arkadaşlarının neredeyse tamamının da bu ilişkiden haberdar olup yaşananlara tanıklık etmesi, Asya karakterinin oyuncu kadrosundaki hemen herkese karşı ciddi güvensizlikler yaşamasına sebebiyet vermiştir.

Yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkan Volkan’ı zorlu günler beklerken; Asya günden güne daha çok güçlenerek yaşantısına devam etmektedir. Oğulları Ali’nin dengesinin bozulmasıyla karşılaştığı sıkıntılar da boşanma evresinde olan ya da boşanan eşlerin çocuklarında oluşacak semptomlar hakkında pek çok ipucu vermektedir. Kısacası dizi genel anlamda bir ihanete uğrayan bir ilişkinin yarattığı sonuçları birçok boyuttan ele almaktadır.

Sadakatsiz dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Cansu Dere – Asya

Caner Cindoruk – Volkan

Alp Akar - Ali

Melis Sezen - Derin

Eren Vurdem - Mert

Burak Sergen – Haluk

Özge Özder – Derya

Emir Tarık Tekin - Selçuk

Yeliz Kuvancı - Bahar

Başrolü paylaşan karakterler yukarıdaki gibi sıralanabilirken Olcay Yusufoğlu, Mahmut Gökgöz,Oktay Oy,Gamze Büyükbaşoğlu,Bekir Hakan Uyanık, Selin Aydınlıoğlu, Dora Dalgıç,Berk Arslanoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın ve Hikmet Körmükçü gibi isimlerde Sadakatsiz adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Sadakatsiz dizisi hangi yapımdan uyarlanmıştır?

Oldukça ses getirmiş olan Sadakatsiz dizisi BBC Studios'un 'Doctor Foster’ adlıdiziden esinlenerek oluşturulmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler