Sahi kim bu 'Boyacı Ahmet'? Ya da 'Küçük Ahmet'? Kafalar çok karışık çoook!

Sahi kim bu 'Boyacı Ahmet'? Ya da 'Küçük Ahmet'? Kafalar çok karışık çoook!

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, Çankırıspor tesislerine elkoyduğu mesajını "Boyacı Ahmet..." diye duyurmuş, ardından 24 saat dolmadan Belediye Basın bürosu aynı olayı "Küçük Ahmet" başlığıyla servis etti.

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurduğu Çankırıspor tesislerine el koyma operasyonu beraberinde yeni soruları getirdi.

İLGİLİ HABER
Başkan Esen, Çankırıspor tesislerine el koydu - TIKLA

Başkan Esen'in "Boyacı Ahmet kardeşimin isteği olan Aquapark ve Kır Düğün Salonu Projesine son şeklini verdik..." şeklindeki ilk duyurusunun ardından yaklaşık 24 saat geçmeden bu kez Belediye Basın Bürosu'ndan yerel medyaya geçilen bültenin başlığı "Küçük Ahmet'in isteği gerçek oluyor" şekline dönüşüverdi!

İşte Başkan İ. Hakkı Esen'in konuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan paylaşım:

esen-sosyal-medya-mesaj-resim-012-001.jpg

SAHİ 'BOYACI AHMET' YA DA 'KÜÇÜK AHMET' KİM? 
Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen'in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımın kahramanı "Boyacı Ahmet...", başkana bağlı basın bürosundan yapılan açıklamanın başlığı "Küçük Ahmet" (!) oluveriyor!

İLGİLİ HABER
Sevda Karaali'den çok sert açıklama - TIKLA

Ve basın bürosunun 'Küçük Ahmet' (!) başlıklı haberini elimizle çöp sepetine atarak Çankırı'nın 21 aylık Belediye Başkanı, İ. Hakkı Esen'in kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki "Boyacı Ahmet"in peşine düşüyoruz!

ÇANKIRI'DA 'BOYACI AHMET'İN (!) İZİNE RASTLAYAMADIK
Sözcü18 Haber Merkezi olarak dünden bu yana Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen'in sosyal medya hesabından açıkladığı "Boyacı Ahmet"in peşine düştük. Haberimizin yayına hazırlandığı saatlere kadar yaptığımız çalışmanın sonucunda Çankırı'da 'Boyacı Ahmet'e ulaşamadık!

Yaşanan gelişmelere baktığımızda anladığımız o ki; Belediye Basın Bürosu da "Boyacı Ahmet"e ulaşamamış olacak ki; hazırladığı basın bültenini "Küçük Ahmet" (!) olarak değiştirmek zorunda kalmış!

Birisi ya da birileri 'FİLM" peşinde ya haydi hayırlısı!

Beklentimiz o ki; Başta Çankırı halkını ve sonrasında bizleri 'Tİ'ye alma gayreti içerisinde olanlar, yaptıkları yanlışın farkına varırlar da kendilerini bulundukları çukurdan bir an önce çıkartırlar...

Bu arada Başkan Esen'in ağzından çıkan ancak şu saate kadar bulamadığımız "Boyacı Ahmet"i aramaya tam gaz devam ettiğimizin de bilinmesini isteriz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler