Şahin ve Özcan Bakan Kılıçı ziyaret etti

Şahin ve Özcan Bakan Kılıç'ı ziyaret etti

Milletvekili İdris Şahin, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Ak Parti İl Başkanı Çivitcioğlu bugün Bakan Suat Kılıç ile birlikteydiler.

Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, Vali Vahdettin Özcan ve Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Çankırı İline yaptığı yatırımlar ve faaliyetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
 
Vali Özcan ve beraberindeki heyet, 27-30 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak “Çankırı Tanıtım Günleri” programına Bakan Kılıç’ı davet ederek, onurlandırmalarını istediler.
 
idrissahin-suatkilic-vahdettinozcan-resim-091.jpg
 
SÖZCÜ18 GÖRÜŞMENİN AYRINTILARINA ULAŞTI
Bugün Ankara'da gerçekleşen görüşmenin ayrıntılarına Sözcü18 Haber Merkezi Ulaştı. Edinilen bilgilere göre Çankırı'ya yapılacak yeni kapalı spor salonu ve Ilgaz'da yapılacak olan telesiyej için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın 2012 yılı için 1 milyon, 2013 yılı için 1 milyon tl olmak üzere toplamda 2 milyon tl'lik ödenek tahsisine onay verdiği öğrenildi.
 
Çankırı'ya yapılacak olan spor kompleksinin bölüm bölüm Korgun yolu üzerindeki Süt Fabrikasının arkasındaki bölgeye yapılması kararının alındığı, ilk etapta yapılacak kapalı spor salonunun da bu bölgede inşa edileceği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler