Şampiyonlar Ligi’nde PSG ve Chelsea yarı finalde

Şampiyonlar Ligi’nde PSG ve Chelsea yarı finalde

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ve Chelsea, deplasmanda aldıkları galibiyetle turlamayı başardı. Maçları kazanan Bayern Münih ve Porto olsa da, yarı final biletini Fransız ve İngiliz temsilcileri kaptı.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk yarı finalistler belli oldu. Porto’yu eleyen Chelsea ile kupanın son şampiyonu Bayern Münih’i eleyen PSG yarı finale yükselen ilk takımlar oldu.

İlk maçı deplasmanda 3-2 kazanan PSG, Parc des Princes’de oynanan karşılaşmada ise birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen sahadan 1-0 yenik ayrıldı ancak skor avantajıyla tur atlayan ekip oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE ENFES MAÇ

İzleyenleri futbol doyuran maçta Neymar ilk yarıda iki kez direğe, iki pozisyonda ise Neuer’in yeteneklerine takılarak topu filelerle buluşturamadı.

Fransız devinin kaçırdığı pozisyonlardan sonra karşılaşmayı daha da heyecanlandıran gol, 40. dakikada Maxim Choupo-Moting’den geldi. Kamerunlu golcü ilk maçta olduğu gibi eski takımının filelerini havalandırarak Bayern Münih’i 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda tempo ilk yarıya göre daha da arttı. Bayern Münih’in yüklendiği pozisyonlar sonrasında PSG rakip sahadaki boşluklarla tehlikeli oldu ancak skor değişmedi.

Neymar yarı final sevincini maç sonu teknik direktörü Mauricio Pochettino ile yaşadı

PSG’nin yarı finaldeki rakibi (1)Dortmund-Manchester City(2) maçından sonra belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler