Samsung bir ilki daha başardı

Samsung bir ilki daha başardı

Samsung, dünyanın ilk eğimli telefonu Galaxy Round’un lansmanını gerçekleştirdi.

Bükülebilen ekran teknolojisi Youm’u sunduktan sonra kıvrılabilen telefonlar üzerinde çalışmaya başlayan Samsung, dünyanın ilk eğimli telefonu Galaxy Round’u kullanıcılarına sundu.
 
İLK OLARAK GÜNEY KORE’DE SATILACAK
İlk olarak Güney Kore’de satışı başlanacak ürün, Batı ülkelerinde ne zaman satış yapılacağı bilinmiyor. 5.7 inç ekran genişliği bulunan Round, 1080p HD görüntü kalitesi sunuyor. Android 4.3 (Jelly Bean) işletim sistemi kullanan telefon, Galaxy Note 3 phablet’in taşıdığı çoklu görev ve tek elli işlem özelliklerinin birçoğunu barındırıyor. Note 3’ten 0.7 cm daha kalın olan Round, 154 gram ağırlığında olduğu açıklandı.
 
TELEFON GÜÇLÜ DONANIMLARA SAHİP
Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4 ve phablet’i Galaxy Note 3 gibi, Round da 13 MP kameraya sahip. Otomatik odaklanma özelliği bulunan kameranın yanında, ön panelde de 2 MP bir kamera yer alıyor. Telefon, 1080p video çekim kalitesine sahip. 2.3 GHz MSM 8974 dört çekirdekli işlemci kullanan Round, 32GB dahili bellek ve 3GB RAM’e sahip. Bu da Galaxy Note 3 ile Round’a yine benzer bir özellik kazandırıyor. Cihazın 64 GB’a kadar bellek kartı destekleyen microSD girişi bulunuyor.
 
gp_9727.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler