Sanayi İl Müdürünün mesaideki Facebook maceraları

Sanayi İl Müdürünün mesaideki Facebook maceraları

Geçtiğimiz günlerde Ağrı’da görev yaparken Facebook’ta

Başbakan R. Tayyip Erdoğan hakkında bir mesajı paylaşan kadın emniyet amiri ceza almıştı!

Çankırı’da Sanayi İl Müdürlüğüne “vekaleten” bakan Şaban Küçükgümrah’ın mesai saatleri içerisinde Facebook’ta 12 Eylül’de yapılacak olan Anayasa referandumu ile ilgili olarak söylediklerine bir bakalım.

Sanayi’si olmayan bir ilde “sanayi müdürü” olursa, haliyle onun da makamında geçireceği günlük mesai “lay lay lom” şeklinde yaşanır.

Müdür Küçükgümrah günün mesaisine başladığı ilk saatlerde makam masasında açtığı sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta, yaklaşan 12 Eylül Anayasa referandumu ile ilgili tartışmaya başlıyor, mesai bitiyor müdürün tartışması hala sürüyor!

İşte Çankırı Sanayi İl Müdürlüğü koltuğunda oturan Şaban Küçükgümrah’ın Facebook maceraları:

5 Ağustos 2010 Saat; 08.46
Müdür Küçükgümrah mesaiye yeni gelmiş. Henüz 16 dakika olmamış! Tabii saat 08.30'da dakik olarak yerindeyse! Ve devletin kendisine "devletin işleri için kullanmak üzere verdiği" bilgisayarını açmış, sosyal paylaşım sitesi Facebook'a girmiş ve günün ilk paylaşımını gerçekleştiriyor.

 

 

 

 

Ve bu paylaşımı gerçekleştirdikten sonra, saat 11.25'te daha önce kendisine ulaşmış bir mesaja yanıt veriyor: 

Şaban Küçükgümrah: Kardeşim burada MHP deki ülkücülerin nasıl hayır diyecemiyeceğini zamanla göreceğimizi kasederek bunları koyuyorum. Senin bile içinden gelmediğini tahmin ederim. Bu Anayasa değişikliğinin siyaset ayağından çok memlekete ve insanlara olan katkısını düşün. Siz sadece AK Partinin buradan prim yapacağını düşünerek karşı çıkıyorsunuz böyle akılsızca bir muhalefet olmaz. MHP onarılmayacak derecede hata yapıyor bunu bilenler görenler ve vicdanın sesine cevap verenler göreceksin hepsi E V E T diyecek.

Devam edelim Müdür Küçükgümrah'ın Facebook maceralarına! Tarih: 4 Ağustos 2010 Saat: 10.10 ve yine aynı tarih Saat: 14.50... Ve 3 Ağustos 2010 Saat: 12.04


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler