Sarıgül: Kılıçdaroğlu ile görüştüm

Sarıgül: Kılıçdaroğlu ile görüştüm

"Çok sıcak bir bayramlaşma oldu..."

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na CHP'den adaylığı konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıgül, gelecek günlerin güzellikler getireceğini belirterek, "Benim rütbe heyecanım yok, hizmet heyecanım var" dedi. 
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı dolayısıyla Darülaceze sakinlerini ziyaret etti. Burada bir süre yaşlılarla sohbet edip bayramlaşan Sarıgül, daha sonra basın mensuplarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığı ile ilgili sorularını yanıtladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda bayramlaştığını belirten Mustafa Sarıgül, "Sayın Kılıçdaroğlu ile yaptığımız bayramlaşma haktan, hukuktan, adalet duygusundan ve demokrasiden yana bir bayramlaşma oldu. Çok sıcak bir bayramlaşma oldu. Bu sıcak bayramlaşma inşallah ileride hayırlı haberlerin de müjdecisi olur diye düşünüyorum" dedi.
 
"BENİM RÜTBE HEYECANIM YOK"
Basın mensuplarının kendisinin 9 Kasım'da CHP Genel Merkezi önünde adaylığını açıklayacağı söylentilerini değerlendiren Başkan Sarıgül, "9 Kasım olur, 29 Kasım olur. Kasımlar bitmez. 9'lar da hiçbir zaman için bitmez. Allah büyüktür, Hak yazdıysa iyisini yazar. Önümüzdeki günlere, gelişmelere bakalım. Mustafa Sarıgül'ün rütbe heyecanı yok. Benim hizmet heyecanım var. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün yurttaşlarımla buluşmayı, dertleşmeyi çok arzu ediyorum. Önemli olan bir yere aday olmak değil, önemli olan hizmetleri en güzel şekilde yapabilmek" diye konuştu.
 
Adaylık konusunda çok fazla söylentinin olduğunu ifade eden Sarıgül, "Bakıyoruz, inceliyoruz. Günler gelsin bakalım ne olacak. O günler, önümüzdeki günlerden daha da güzel olacak inşallah" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler