Sedat Peker'den Emre Uslu'ya cevap

Sedat Peker'den Emre Uslu'ya cevap

Sedat Peker, Emre Uslu'nun açıklamalarına Twitter hesabından cevap verdi.

Emre Uslu, Sedat Peker'e mafya dedi. Uslu'nun bu iddialarından sonra Peker, Twitter hesabından bir açıklama yaparak Emre Uslu'ya cevap verdi.

İşte Sedat Peker'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar;

"Eğer ki ben mafyaysam 92 yılından itibaren düzenli olarak benden neden himmet, kurban, burs adı altında astronomik bağışlar kabul ettiniz" diyen Peker, şunları söyledi.

"BENİ YALANCILIKLA SUÇLARSAN" 

"Hocaefendiye ani bir şey olursa Cemaat'e kim abilik yapar diye, düşünüldüğünde akla gelen isimlerden ilk bir kaçı olan kişiler, ben eğer ki mafyaysam benimle niye görüşmüşler Emre Uslu.

Benimle görüşmeye gelen isimleri söylememem benim kalitemdir. Ancak beni yalancılıkla suçlarsan isimlerini açıklamak zorunda kalırım.

Eğer ki ben mafyaysam benim çocuklarımı hizmet evlerinde niye yetiştirdiler Emre Uslu. Eğer ki ben mafyaysam 92 yılından itibaren düzenli olarak benden neden himmet, kurban, burs adı altında astronomik bağışlar kabul ettiniz.

Eğer ki ben mafyaysam hocaefendinin isminin yazdığı ve sadece 10 tane olan altın saatten bana neden hediye yolladınız Emre Uslu. Eğer ki ben mafyaysam Kimse Yok mu derneğine benim kundaktaki çocuğum adına gönderdiğim yüklü bağışları neden kabul ediyordunuz Emre Uslu. Eğer bunlar yetmediyse sana sabaha kadar ispatı kesin maddeler yazabilirim. Anladın mı Emre Uslu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler