Şehir Efsanesi geri mi dönüyor?

"Şehir Efsanesi" geri mi dönüyor?

İsmi Çankırı’da adeta şehir efsanesi haline dönüşen

Mesut Aslan’ın yeniden Belediyeye dönüş yolunda olduğu yönünde bilgiye ulaştık.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Özel Kalem eski Müdürü Mesut Aslan’ın, “Genel Koordinatör” olarak belediyede yeniden görev alacağı öğrenildi.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, son aylarda Çankırı Belediyesi içerisinde yaşanan keşmekeşliğe son verme yolunda projeler üreten Belediye Başkanı İrfan Dinç’in, çözüm olarak uzun süredir Ankara’da görevlendirdiği özel kalem eski müdürü Mesut Aslan’la geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptığı ve kendisine “Seni Belediyede yeniden görevlendirmeyi düşünüyorum” şeklinde teklifte bulunduğu ve yeni görevinin de "genel koordinatörlük" olacağı öğrenildi.

NEDEN MESUT ASLAN?
Konu ile ilgili olarak Sözcü18.com haber merkezinin yaptığı araştırmada, Mesut Aslan’ın Çankırı’daki evini geçtiğimiz ay Ankara’ya taşıdığı bilgisine ulaştık. Uzun süredir evi Çankırı’da kendisi Ankara’da görevli olan Mesut Aslan’ın Başkan Dinç’ten aldığı "genel koordinatörlük" teklifinin arkasında farklı nedenlerin olabileceği yönünde.

Şöyle ki; Mesut Aslan’ı iki yılı aşkın bir süredir Ankara’da görevlendiren Başkan Dinç’in, evini Ankara’ya taşıyan Aslan’ı “yıldırma” politikasının bir parçası da olabilir.

Bununla birlikte Çankırı Şoförler Otomobilciler Odası seçimlerinin yapıldığı 2007 yılında çıkan olaylar nedeniyle Ankara Ağır Ceza’da yargılanan Mesut Aslan’la ilgili kararın henüz açıklanmamış olması da, Başkan Dinç’in yaptığı son çağrı ile ilgili  olabilir.

Çankırı Belediyesinde yeniden görevlendirilecek Mesut Aslan’ın burada yaşanabilecek bazı olaylarla yeniden gündeme getirilerek, halen içinde bulunduğu durum daha da kötüleştirilebilir.

Bütün bunları alt alta getirdiğimizde Çankırı’da ismi üzerinde yapılan spekülasyonlarla adeta “şehir efsanesine” dönüştürülen özel kalem eski müdürü Mesut Aslan’ı nelerin beklediğini önümüzdeki günlerde çok daha net olarak göreceğiz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler