Sercan Yıldırım Sivassporda!

Sercan Yıldırım Sivasspor'da!

Galatasaray, takımda forma şansı bulmakta zorlanan forvet oyuncusu Sercan Yıldırım'ı sezon sonuna kadar Sivasspor'a kiraladı.

Büyük umutlarla Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Sercan Yıldırım, kendisinden beklenen başarıyı bu güne kadar gösteremedi ve iki kulüp arasında yapılan anlaşma ile Sercan Yıldırım sezon sonuna kadar Sivasspor kulübüne kiralık olarak verildi.

Devre arasında Brezilyalı savunmacı Cris’in sözleşmesini fesheden, Ceyhun Gülselam’ı Kayserispor’a kiralık gönderen sarı-kırmızılılar, Sercan Yıldırım’ı da sezon sonuna kadar Sivasspor’a kiraladı.
 
2011-2012 sezonu yaz döneminde Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olan genç golcü, sarı-kırmızılı ekipte istenilen performansa bir türlü ulaşamamıştı. Yıldırım bu sezon ligde 3, kupada ise 2 maça çıkmış ve toplam 2 gol kaydetmişti.
 
İŞTE SERCAN YILDIRIM'IN MALİYETİ
Galatasaray Kulübü, Sercan Yıldırım'ın kiralama bedeli olarak Sivasspor'dan 150 bin avro alacak.
 
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den İMKB'ye gönderilen özel durum açıklamasında, ''Profesyonel futbolcularımızdan Sercan Yıldırım'ın 2012-2013 sezonu ikinci yarısı için Sivasspor Kulübü'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sivasspor Kulübü, şirketimize 150 bin avro ödeyecektir'' denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler