Sergen Galatasarayın hiçbir şansı yok

Sergen 'Galatasaray'ın hiçbir şansı yok'

Sergen Yalçın, katıldığı televizyon programında Galatasaray hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

3 büyük kulüpte forma giyen ve Beşiktaş formasıyla efsaneleşen, futbol yorumcusu Sergen Yalçın, yorumculuk yaptığı programda Galatasaray'ın yaşadığı zorlu süreçle ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
 
Sergen Yalçın, "Sezon başında Galatasaray'ı sezonun favorisi görüyordum ama 6. hafta itibariyle şunu söyleyebilirim, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde hiç şansı yok. Hoca değişimi ve bu sıkıntıyla hiçbir şansı olamaz. Ligde de 2 maça bakar Galatasaray'ın geri düşmesi.
 
Galatasaray'da çok net ortaya çıkan şey Melo' nun önemiydi. Galatasaray'ın göbeğinde Melo olmadığı zaman takımın işi zor.
 
"GALATASARAY BRUMA'DAN ÇOK EKMEK YER"
"Transferi kim yaptıysa helal olsun. Bruma 21-22 ye geldiği zaman çok iyi bir fiyata satar Galatasaray. Ama şunu biliyorum ki, Fatih Terim'in ısrarı üzerine aldılar bu oyuncuyu.
 
Sneijder şöyle iyi oyuncu, dünyanın en iyi oyuncusu şuranın oyuncusu buranın oyuncusu dedik sürekli, ama şuan anlıyorum ki İnter onu satmakla çok hata yapmamış. Çünkü geçen sezon antrenman eksikliği var dedik bekledik, 3 ay top oynamamış dedik bekledik. Ama lig 6 hafta oldu Sneijder ortada yok hala. Ne zaman beklediğimiz yere gelecek çok merak ediyorum ben...
 
Bu tarz oyuncular oynamadıkları sürece çok göze batarlar. Rize, Antalya, Gaziantep gibi maçları kazandırmazsa hangi maçı kazandıracak Galatasaray'a. O maçlarda yoksa nasıl katlanacağız bu oyunculara" şeklinde konuştu. (VATAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler