Sergen Yalçından flaş karar!

Sergen Yalçın'dan flaş karar!

Başarılı teknik adam Gaziantep'ten ayrılıyor.

Gaziantepspor'a adımını atar atmaz takımın bir anda çehresini değiştiren Sergen Yalçın şok bir karar alarak görevini bırakacağını açıkladı.
 
4 Büyük kulübün de formasını giydikten sonra futbol yorumculuğu yapan Sergen, Bülent Uygun ile yollarını ayıran kırmızı-siyahlı ekiple çıktığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Daha önce kulüp çalıştırmaması nedeniyle hakkındaki soru işaretlerini 4 maçta topladığı 12 puanla silen Sergen Yalçın 8 puanla 16. sırada devraldığı takımı 4 haftada 20 puanla 9. sıraya kadar çıkarırken, kulüpte yapılacak başkanlık seçiminin ardından yönetimin değişmesi halinde görevini bırakacağını açıkladı.
 
'BENİ BEKLE, SAKIN İSTİFA ETME...'
LİG TV'de Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan çiçeği burnunda teknik adam "Türkiye'de çok ciddi bir kaliteli teknik direktör sorunu var. Bu bir süreçtir. Planlayıp geldik. Bizim kontrolümüzde olmayan olaylar gelişti. Çok ciddi yönetimsel bazda sorunlar var. Biz tamamen işin başka yönündeyiz. Biz böyle bir yerde çalışmak istemiyoruz teknik ekip olarak. Biz tecrübeli bir ekip değiliz. Biz bu sorunların altında ezilmek istemiyoruz. Kim başkan olur, onları düşünmüyoruz. Biz böyle bir karar aldık. 2 maç sonra görevimi bırakacağım. Bana değil, oyuncularıma değer verilsin" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler