Şerif Taytıs bildik repliklerle Şabanözünde

Şerif Taytıs bildik repliklerle Şabanözü'nde

Bizler yazmaktan bıktık, Vali Şemsettin

Uzun, nam-ı diğer Şerif Taytıs, göstermelik karelerden nedendir bilinmez hiç mi hiç geri kalmadı ve de kalmıyor!

Ilgaz - İndağı arasındaki 10 km'lik karayolunda toza dumana karışan 4.7 milyon tl'nin peşine düşmek varken, Şerif Taytıs dönüyor dolaşıyor üç-beş bin tl'lik işlere müdahil oluyor. Bununla da kalmıyor, böylesi anları yanında sürekli gezdirdiği devletin elemanına fotoğraflatarak yerel basına servis ettiriyor!

Biliyoruz ki, birçok okuyucumuz da oldukça sık aralıklarla gündeme taşıdığımız böylesi bir konudan sıkıldı! Doğrusunu söylemek gerekirse biz de yazmaktan usandık.

Ancak, Vali Uzun, nam-ı diğer Şerif Taytıs, böylesi açıklamalar yapmaktan ve benzer kareler vermekten nedense bıkmadı!

Milyon tl'lik iş alan müteahhitleri denetlemekten uzakta duran Şerif Taytıs, gariban taşeronlarla ve de 3-5 bin tl'lik işlerle vakit geçirmeye ve siyasi baskılarla "ötmeyen borusunun" aslında ötüyormuş intibaını vermeye devam ediyor! Tabii bu arada malı götürenler de öyle 3-5 bin tl değil, 4.7 milyon tl götürüyorlar!

Götürenler götürürken Çankırı Valisi Uzun, nam-ı diğer Şerif Taytıs ne mi yapıyor?

Gök kubbe altında, kafesindeki güvercinlerle birlikte "takla atma" derslerine devam ediyor olsa gerek!

ŞABANÖZÜ'NDE YİNE BENZER SAHNE!
Vali Şemsettin Uzun Şabanözü Rehabilitasyon Merkezi içinde bulunan park inşaatında incelemelerde bulundu. Bakım merkezinde kalanların vakit geçirmeleri için yapılan park içinde hayvan barınakları ve spor sahaları da bulunuyor.

Şabanözü Kaymakamı Ali Yılmaz, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Demir ve Köy Hizmetleri Genel Sekreteri Hasan Yıldız'ın da bulunduğu heyetle incelemelerde bulunan Vali Şemsettin Uzun, gördüğü eksikleri ve hataları yüklenici firma yetkilisine göstererek, eksiklerin ve hataların giderilmesini istedi.

Vali Uzun kullanılan malzeme kaliteli, ancak işçiliğin çok zayıf olduğunu belirterek “Kullanılan bu malzemeyle daha güzel işler yapılabilir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler