Sezen Aksudan kanser iddialarına yanıt

Sezen Aksu'dan kanser iddialarına yanıt

Açılışına Başbakan Recep Tayyip

Erdoğan'ın da katılacağı 2010 FIBA Dünya Şampiyonasının resmi açılışında sahneye çıkacak olan Sezen Aksu, hakkında çıkan "pankreas kanseri oldu, tedavi için ABD'de gitti" iddialarına menajeri aracılığıyla yanıt verdi.

Bu yıl sahneye çıkmayacağını açıklayarak hayranlarını üzen Sezen Aksu, 2010 FIBA Dünya Şampiyonasının açılışında sahneye çıkacak.

Türk Pop Müziği’nin “diva”Sezen Aksu, kendine koyduğu sahne yasağını üçüncü kez bozuyor. Açılım konusundaki yaklaşımı nedeniyle eleştiriler alan Aksu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nın resmi açılışında sahneye çıkacak.

Aksu, bu yıl TRT’nin kuruluş yıldönümü gecesi ve Bülent Ortaçgil’in 40. sanat yılı kutlama konserinde sahneye çıkmıştı. Ataköy Sinan Erdem Spor Salonundaki açılışta, dünyaca ünlü dans topluluğu Cirque De Soleil, Troya Grubu, Müslüm Gürses, Yunanistan’ın güçlü sesi Harris Alexiou ile Balkan müziğinin temsilcisi Safina da sahne alacak.

Bu arada Aksu’nun menajeri Yaşar Gaga, ABD gezisinden iki gün önce Türkiye’ye dönen ünlü sanatçının, Amerika’ya tedavi amaçlı gittiği haberlerinin de doğru olmadığını söyledi. Aksu’nun, bir dostunun doğum yapması nedeniyle Amerika’ya gittiği öğrenildi. Fotoğrafta Türk Pop Müziğinin diva'sı Sezen Aksu'yu, Çankırı'nın başarılı iş kadını ve Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci ile birlikte görüyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler