Şireci: Saha ve tesis sorunu bitecek

Şireci: Saha ve tesis sorunu bitecek

Kulüp Başkanı Şireci, 2011 yılı ile ilgili umut dolu mesajlar verirken, takımın Ocak ayının ilk haftasında Antalya - Kemer'de kampa gireceğini açıkladı.

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci, Milli Emlak'tan kiralanan yeni tesis ile ilgili durum değerlendirmesi ile  birlikte yeni yıl mesajı yayımladı. Şireci mesajında "İkinci yarıda kulübümüze önceki yıllarda emek vermiş, duruşu, kişiliği ve Çankırı'da futbolun gelişimine sağladığı katkılarla gönüllerde yer almış Sezai Yıldırım hocamız ve ekibiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Açıklamasında takımı oluşturan futbolcuların da ülkenin dört bir yanından seçilmiş olduklarını belirterek kendilerine olan güveni ortaya koydu. Başkan Şireci "İnanıyorum ki takım Ocak ayının başında Antalya Kemer'de yapacağı kamp çalışmasıyla 2.yarıya tazelenip, güç ve moral depolayacak ve yeniden ligde önemli performanslara imza atacaktır." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbolcularımız, yeni teknik heyetimiz, yönetimimiz ve taraftarımız başarı hedefiyle yeniden birbirimize kenetlenerek yol alacağımızı, en kısa sürede sıkıntılı bölgeden uzaklaşıp, daha keyifli futbol oynayacak ortamlar yaratacağımızı düşünüyorum.

Bu konuda herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceği kanaatiyle yeni teknik heyete ve futbolcularımıza başarılar dileklerimle, hayırlı uğurlu olsun diyorum.

KİRALANAN TESİS VE ANTREMAN SAHASI
Milli Emlak'tan Çankırı Belediye Spor adına aldığımız eski Hazım Dağlı Kız Öğrenci Yurdu yine Hakan Yılmaz hocamızın öncülüğünde tamirat, tadilat, bakım ve onarımı tamamlanmıştır. Tesis mobilyaları yapılma aşamasında olup, ikinci yarıda kendi tesisimize geçilmesi hedefleniyor.

Aynı şekilde tesisin önünde yer alan boş alan, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tesis yardım kaynağıyla desteklenerek çim saha yapımı için bütçe alınmıştır. Valiliğe verdiğimiz dilekçe neticesinde tüm illerde olduğu gibi çim sahanın alt yapı çalışmaları Valilik kanalıyla Köy Hizmetleri ve Belediye imkanlarıyla gerçekleştirildiği takdirde Futbol Federasyonu tarafından çim saha işlemi 2 hafta içinde hayata geçirilerek hizmete sunulacaktır.

Bu noktada duyarlı Çankırı halkının ve futbolun beşiği Trabzonlu olan ve çalıştığı illere pek çok spor sahası ve spor tesisi kazandıran Sayın Valimizin bizden desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz.

YENİ YIL MESAJI
Tüm iyi dileklerimizle başladığımız 2010 yılının son günlerini yaşarken, 2011 yılının hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesi dileklerimle Çankırı Belediye Spor Kulübü adına tüm camiamız ve dünya üzerinde yaşayan yüreği memleket sevdasıyla  çarpan tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutlarız.

Yeni yılda da aynı sloganla devam ediyoruz: Sen varsan Bank Asya'dayız..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler