Siyasi istikrarın devamı için Ak Parti

Siyasi istikrarın devamı için Ak Parti

Ak Parti'nin Çankırı milletvekili aday adaylarından iş kadını Ebru Diker Yılmaz, "Ülkedeki istikrarın devamı için Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldum" dedi.

Ak Parti Çankırı aday adaylarından Ebru Diker Yılmaz, cumartesi günü yapılan temayül yoklaması sonrası Sözcü18'e konuştu. Yılmaz "Ticaretin içerisinde olanlar siyasetteki istikrarın önemini çok iyi bilirler. İstikrarın devamı için Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldum" dedi.

Genç yaşına karşın, iş dünyasının acımasızlığı ile birlikte ülkede olması gereken siyasi istikrarın eksikliği nedeniyle ortaya çıkan sorunların ülke insanında derin izler bıraktığına işaret eden Yılmaz "Cüzdanımızdaki paradan 6 sıfırın atılması, uluslararası arenada Türkiye Cumhuriyetinin itibar kazanması ile birlikte Ak Parti'nin sokaktaki vatandaşımızdan sanayicimize, çiftçimizden sahnedeki sanatçımıza kadar 70 milyon insanımıza siyasi istikrarın olumlu sonuçlarını yansıtmıştır." dedi. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

ÇANKIRI İNSANINI LAYIKIYLA TEMSİL EDECEĞİME İNANIYORUM
"Uzun yıllardır Çankırı ile içiçe yaşayan bir ailenin bireyi olarak bugün Ak Parti'den Çankırı milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım. Babam uzun yıllar önce Çankırı'ya yatırım kararı aldı. Ailemizin birikimleriyle uzun yıllar üzerinde ticaret hayatımızı sürdürdüğümüz araziyi satın aldı. Geçtiğimiz günlerde o arazinin çok daha hayırlı bir iş için kullanılacağına inandığımızdan başka bir yatırımcıya satışını gerçekleştirdik. Çocukluğumdan itibaren Çankırı insanı ile birlikte ticaretin içerisinde bulundum. Bugün Ak Parti'den Çankırı milletvekili aday adayı olarak bölge insanını TBMM çatısı altında temsil etme yolundayım. Allah nasip eder de böyle bir görevle TBMM'de bulunursam Çankırı insanını layıkıyla temsil edeceğime olan inancım tamdır."

GÜLERYÜZLÜ VE POZİTİF BİR İNSANIM
Ebru Diker Yılmaz ile konuşmamızı sürdürürken sık sık çalan telefonundan da kendisini destek için arayanlara yanıt veriyor ve her telefon sonrasında da heyecanlandığını gözlemliyorduk. Yılmaz "Benim yüzüm çok yumuşak. Vatandaş benim kapımı rahatsızlık duymadan rahat rahat çalabilecek. Kapımı kimseye kapatmayan bir kişiliğim var. Güleryüzlü ve pozitif bir insanım. Vatandaş ile siyaset arasında köprü olacağımı düşünüyorum. Milletvekili olmanın, halkı meclisle birleştiren bir görev olduğnu düşünüyor ve bunu da yerine getirebileceğime yürekten inanıyorum. Benim ziyaret ettiğim ilçelerde yaşayan vatandaşlardan aldığım elektrik bu yönde oldu. Çankırı'nın bir bayan milletvekiline gereksinimi olmakla birlikte, TBMM’deki kadın milletvekili sayısının da artması gerekli." dedi.

ÇANKIRI KADINI DÜZENLİ VE DE TİTİZDİR
Yılmaz, "Çankırı kadınını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorumuza ise "Çankırı'nın kadınları inanılmaz güzel ve düzenliler. Hem fiziksel açıdan hem de titizlikleri yönünden. Daha düzenli olunması yönünde gereken kurallara çok uyuyorlar. Baştan savma iş yapmıyorlar." dedi.

Ak Parti Çankırı milletvekili aday adayı Ebru Diker Yılmaz sözlerini "Temayül yoklaması benim için üniversite sınavına giriş kadar heyecanlıydı. Sonuçlar açıklandıktan sonra sıralamada ikinci olmam beni daha da gururlandırdı. Çıktığım yolda Çankırı'nın kadınıyla, erkeğiyle, genciyle ve de yaşlısıyla yürüyerek yüce mevlamın nasip ettiği yere kadar ilerlemenin gayretinde olacağım. İlk günden itibaren bugüne kadar bana destek olan tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler