Son Dakika... AKP'li başkan vatandaşa bıçak çekti!

Son Dakika... AKP'li başkan vatandaşa bıçak çekti!

Çankırı'nın Orta ilçesi Yaylakent Belde Belediye Başkanı Kadir Dede, vatandaşın çöp bidonu talebini karşılamadığı gibi kepçe isteğine de karşı çıkınca tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Başkan Dede, cebinden çıkardığı bıçakla vatandaşa saldırdı.

Edinilen son dakika bilgisine göre; Çankırı ili Orta ilçesi Yaylakent beldesinin AKP'li Belediye Başkanı Kadir Dede, bugün öğle saatlerinde vatandaşla girdiği tartışma sonucunda üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartarak vatandaşa saldırmaya kalktı. Başkan Dede'yi araya girenler güçlükle yatıştırdı.

Yaylakent beldesinde yaşayan Ersin K. isimli vatandaş, belediyeden çöp bidonu talebinde bulundu. Bu talebi karşılanmayınca, ikinci kez Yaylakent Belediyesi'nden ücreti karşılığında araç (kepçe) kiralamak istedi. Belediye Başkanı Kadir Dede, vatandaşın kepçe talebine de olumlu yaklaşmayınca taraflar arasında tartışma başladı.

İLGİLİ HABER
Başkan Kadir Dede mahkemede konuştu: Bıçak çektiğimi kabul ediyorum - TIKLA

Sonrasında karşılıklı atışmalarla birlikte tartışma başka bir boyuta geçti ve Belediye Başkanı Kadir Dede, üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak tartıştığı Ersin K. ya karşı kullanmaya kalktı. Araya girenler Başkan Dede'yi olay yerinden uzaklaştırırken, sonrasında jandarmaya yapılan ihbarla mahalleye gelen jandarma, Ersin K.'yı gözaltına alırken tarafların karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Tartışmaya konu inşaattan görüntü

yaylakent-insaat-resim-012.jpg

BIÇAK ÇEKEN AKP'Lİ BAŞKAN İLE ERSİN K. VE KARDEŞİ GÖZALTINDA 
Yaşanan arbede ile birlikte olay yerine gelen jandarma, Belediye Başkanı Kadir Dede ile birlikte hareket eden 6 kişi ve Ersin K. ile kardeşi Fatih K. ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Alınan ifadeler sonrasında Başkan Kadir Dede dahil olmak üzere 8 kişi geceyi jandarma karakolunda geçirdiler. 

Gece tansiyonu yükselen Belediye Başkanı Kadir Dede'nin jandarma nezaretinde Orta Sağlık Ocağı'nda gözlem altına alındığı öğrenildi.

Tarafların karşılıklı olarak şikayetlerinden vazgeçmesi konusunda yakınlarının telkinde bulunduğu ancak Ersin K. ve kardeşi Fatih K'nın şikayetlerini geri almadıkları da gelen bilgiler arasında. Gözaltında tutulan tarafların bugün Şabanözü'nde hakim karşısına çıkacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
271 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler