Son Dakika... "Allah'ın Yozgatlısı"na haritada Ankara düştü!

Son Dakika... "Allah'ın Yozgatlısı"na haritada Ankara düştü!

Edinilen son dakika bilgisine göre PTT Çankırı Başmüdürü Nuri Karaca, dün (cuma) mesai saatleri bitiminden önce Başmüdürlük'ten gelen yazı ile Ankara'ya 'müşavir' kadrosuna atandı.

İsmi Çankırı'da PTT'ye kargo hizmet binası kiralama sürecinde AKP bölge milletvekili Salim Çivitcioğlu ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Çankırı PTT Başmüdürü Nuri Karaca, dün akşam mesai saatinin bitimine dakikalar kala gelen yazı ile birlikte Ankara'daki Genel Müdürlük 'müşavir' kadrosuna alındı.

İLGİLİ HABER
AKP'li Çivitcioğlu'ndan Varan 2! Boş dükkanını PTT'ye itekleme gayretinde! - TIKLA

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Nuri Karaca; "Ulaştığınız bilgi maalesef doğru! Cuma günü mesai bitiminden önce şahsıma ulaşan 'tayin' yazısı ile Ankara/Merkez'e müşavir kadrosuna alındım. Tartışmalı günlerden bu yana çok da rahat hizmet verdiğimi söyleyemem. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

"Görevden alınma ve yeni görevinizle ilgili olarak problem yaşadığınız AKP'li bölge milletvekilinin etkisinin olduğunu düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorumuza Karaca; "Orasını bilemem! Onu ortaya çıkartacak olan sizlersiniz!" dedi ve konuşmayı sonlandırdı.

PTT ÇANKIRI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ'NE RECEP ÖZTÜRK ATANDI 
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Nuri Karaca'dan boşalan PTT Çankırı Başmüdürlüğü görevine Ankara-Çukurambar Merkez Müdürü Recep Öztürk atandı.

İşte o karar yazısı:

whatsapp-image-2020-03-01-at-00-17-13.jpeg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler