Son dakika... Çankırı'da silahlı yaralama

Son dakika... Çankırı'da silahlı yaralama

Çankırı şehir merkezinde sıcak saatlerde yaşanan elim olayda, alacaklısı Hüseyin A. tarafından icraya verilen borçlu Selami K. Dedeler köprüsü mevkiinde silahla yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 12:00 dolaylarında Dereler köprüsü mevkiinde gerçekleşen olayda oto galericisi Hüseyin A. ayaklarından vurularak yaralandı.

Yaralanan iş insanı Hüseyin A.'nın borçlusu Selami K. hakkında icrai işlem başlattığı ve yaşananlara tepki gösteren borçlu Selami K. tarafından silahla vurulduğu öğrenildi.

Yaşanan elim olay sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri ayaklarından yaralı Hüseyin A.'yı tedavisinin yapılması için Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, zanlı Selami K.'nın da polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Öte yandan zanlı Selami K.'nın yakalanmadan önce, olay yerinden uzaklaşırken elindeki tüfeği yol üzerindeki bir markete bıraktığı da edinilen bilgiler arasında.

YARALI HÜSEYİN A. ANKARA'YA SEVKEDİLDİ

Tedavisi için Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iş insanı Hüseyin A., yapılan ilk müdahale sonrası Ankara'ya gönderildi.

cankiri-huseyin-atli-resim-03.jpeg

Borçlusu tarafından silahla ayaklarından yaralanan oto galericisi Hüseyin A. tedavisi için Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

cankiri-olay-yeri-resim-03.jpeg

OLAYIN ZANLISI, DAHA ÖNCE BENZER BİR
SUÇTAN MAHKUM OLMUŞ

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bir diğer ilginç bilgi ise, gerçekleştirilen silahlı saldırının zanlısı Selami K.'nın, yine böyle alacak-verecek probleminden dolayı bir şahsı silahla yaraladığı ve 4 yıl hapse mahkum olduğu öğrenildi. Zanlı Selami K.'nın cezasını çektiği ve tahliye edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler