Son dakika... Çankırı'da Vali ile Milletvekili'nin oturduğu masada Başkan'a yer verilmedi!

Son dakika... Çankırı'da Vali ile Milletvekili'nin oturduğu masada Başkan'a yer verilmedi!

Çankırı'da adına 'protokol rezaleti' mi dersiniz, yoksa 'güçler sahnesi' mi dersiniz bilemeyiz lakin, sıcak saatlerde yaşanan olay, gündeme bomba gibi düştü!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un ülke turizmine katkı sağlamak ve illerin tarihi, turistik-kültürel mekanlarını tanıtmak amacıyla başlattığı "Her şehri ünlüsüyle geziyoruz" projesi kapsamında Çankırı'da bulunan yaklaşık 40 kişilik bakan, milletvekili, bürokrat eşleri bugün Ilgaz'ın güzellikleriyle başbaşa bir gün geçirdiler.

Geziye katılanlara Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk'ün yeniden restore edilen Yıldıztepe Tesislerinde verdiği öğle yemeğine, başta AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Vali Hamdi Bilge Aktaş ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen eşleri ile birlikte katıldılar.

BELEDİYE BAŞKANI ESEN'E BÜYÜK AYIP!
Yemekle ilgili fotoğraf kareleri Haber Merkezimize ulaştığında ortada önemli bir gariplik bulunuyordu. Vali Hamdi Bilge Aktaş ve eşi Seval Aktaş hanımefendi ile milletvekili Salim Çivitcioğlu ve eşi Seçil Çivitcioğlu hanımefendi ile M. Emin Akbaşoğlu'nun eşi birlikte otururlarken, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, eşi Betül Esen ile birlikte gruptan ayrı oturuyorlardı.

Çankırı'nın görülmeye değer yerlerini ziyaret için Ankara'dan şehir merkezine gelen ve grup içerisinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da eşinin bulunduğu ağırlıklı bürokrasi içerisinden gelen gruba karşı, düzenlenen bir yemekte kentin belediye başkanını eşi ile birlikte ayrı bir masada yer vermek, bu duruma seyirci kalmak, başta ev sahibi olmak üzere yemeğe katılan Vali ve Milletvekili'nin de ayıbı olsa gerek.

Ayrıntılar geliyor...

cankiri-protokol-rezaleti-ismail-hakki-esen-yok-resim-0122.jpg

cankiri-protokol-rezalet-salim-hamdi-esen-resim-0121.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler