Son dakika... Görevden almaya Celal Kaman'dan 'istifa' manevrası!

Son dakika... Görevden almaya Celal Kaman'dan 'istifa' manevrası!

AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman görevinden istifa ettiğini sosyal medyadan açıkladı...

AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, "görevden alınma" sonrası yaptığı açıklamada süreci "istifa ettim"e dönüştürme gayreti içerisine girdi... İşte o 'istifa' mesajı:

celal-kaman-istifa-resim-04.jpg

DÖRT GÜN ÖNCE "GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ" DE;
SONRASINDA DA 'İSTİFA ETTİM' !!!
AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman 13 Nisan Cumartesi günü il binasında beraberindeki heyetle birlikte basının karşısına çıkmış ve "Görevimizin başındayız" diyerek sayfalar dolusu değerlendirmede bulunmuştu!

İLGİLİ HABER
Celal Kaman: Görevimizin başındayız! - TIKLA

Bu açıklamanın ardından yaklaşık 96 saat geçmeden Celal Kaman'ın 'görevden alındığı' haberi gündeme bomba gibi düştü. Ancak bu haberin üzerinden yaklaşık 3 saat geçmeden Celal Kaman Twitter hesabından "Nöbet değişimlerinin bir neferi olarak dün itibariyle @Akparti İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum..." derken içinde bulunduğu durumu, kamuoyuna farklı göstermenin gayreti içerisinde oluyordu!

Şöyle ki; Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiler ve AK Parti Genel Merkezi'nin benzer durumlarda izlediği stratejiyi önümüze koyduğumuzda; Benzer süreçler partinin üst yönetimi, görevden alacağı 'partili' ile ikili bir görüşme yaptıktan sonra, görüşmeden çıkan partilinin ertesi gün bir 'basın toplantısı' düzenleyerek bulunduğu görevden 'istifa' ettiğini açıklaması ile sonlanıyordu. Anlayacağınız AKP'de 'görevden alma' stratejisi 'istifa' kılıfı ile taçlandırılıyor ve gerek partililere gerekse de kamuoyuna bu şekliyle sunuluyor!

Sözün kısası Sayın Celal Kaman bizler ve Çankırı kamuoyu bu İSTİFA'yı YEMEDİK... Bilginize...

AYRINTILAR GELİYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler