Sözcü18, elindeki belgeleri CHPli milletvekiline verdi

Sözcü18, elindeki belgeleri CHP'li milletvekiline verdi

Üç gündür Çankırı'da parti örgütü ile birlikte ilçeleri ziyaret eden CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ve İbrahim Zencirci ile görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya inceleme ve ilçe ziyaretlerinde bulunmak üzere üç gündür Çankırı'da bulunmakta.

Yalçınkaya, başta sivil toplum örgütleri olmak üzere, Çankırı'nın ilçelerini de ziyaret ederek Çankırı'nin nabzını tuttu. Beraberinde İl Başkarı Fikret Tatlıcı ile birlikte çeşitli temasları gerçekleştiren Yalçınkaya, Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ve yazar İbrahim Zencirci ile görüştü.

HABER DOSYALARIMIZI VERDİK
Sözcü18'in gündeme getirdiği İndağı'nda toza dumana karışan 4.7 milyon tl'nin öyküsünü dinleyen CHP Milletvekili Yalçınkaya "Tarafıma aktardığınız bilgi ve belgeleri TBMM gündemine taşıyarak, konunun aydınlanması yolunda üzerime düşeni yerine getireceğimden emin olmalısınız" dedi.

Yaklaşık üç saati aşan bir süre yapılan karşılıklı sohbette, haber merkezimizin gündeme getirdiği olayları dinleyen milletvekili Yalçınkaya, "Sözünü ettiğiniz haberler, ana muhalefet partisi olarak bizlerin işlemesi gereken konular. Sizleri dinledikçe, Çankırı'da geçmişte cereyan etmiş olayların bir şekilde örgütümüz tarafından dile getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar gerçekleşmemiş böylesi bir desteği, sizin de katkılarınızla TBMM gündemine taşıyarak, yaşanan olayların gün ışığına çıkması yönünde üzerime düşeni yerine getirmeye hazırım" derken, özellikle bürokraside görev alanların, hizmet anlayışlarının tarafsızlık ilkesinden uzaklaşmış olmalarının üzüntü verici olduğunu ve büyük kaygı  duyduğunu dile getirdi.

Bartın Milletvekili Yalçınkaya ile görüşme, Ankara'da tekrar biraraya gelme ve Çankırı gündemini daha geniş değerlendirme dileğiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler