Sözcü18 yazdı, KUZKA Çankırı'daki ihaleyi İPTAL etti!

Sözcü18 yazdı, KUZKA Çankırı'daki ihaleyi İPTAL etti!

Sözcü18 sayfalarında 1 Mart 2021 tarihinde manşetten verilen "Çankırı'da KUZKA'ya ait bina 'kapanın' elinde kaldı" başlıklı habere konu olan ihale, geride bıraktığımız günlerde gerçekleştirilen tartışmalı toplantı sonucunda İPTAL edildi.

"Kelebek teorisi" bir kez daha işe yaradı ve; Sözcü18 Haber Merkezi'nin 1 Mart 2021 tarihinde okuyucusuyla buluşturduğu "Çankırı'da KUZKA'ya ait bina 'kapanın' elinde kaldı" başlıklı haberiyle gündeme taşıdığı 'ihale', KUZKA'nın geride bıraktığımız günlerde gerçekleştirdiği ve bir hayli geçen toplantı sonucunda yapılan oylama sonucu İPTAL edildi...

Ve Sözcü18 bir kez daha 'yetim malının hortumlanmamasına bir nebze de olsa" katkıda bulundu.

İLGİLİ HABER: Çankırı'da KUZKA'ya ait bina 'kapanın' elinde kaldı - TIKLA

TOPLANTI, TARTIŞMALARA SAHNE OLDU
KUZKA toplantısı ile ilgili olarak elde edilen bilgi ve toplantıda yaşandığı iddia edilen konular Çankırı'yı ve Çankırı insanını yakından ilgilendirecek boyutlarda.

Şöyle ki; KUZKA'nın son toplantısında Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen ve İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık arasında bazı gerginliklerin yaşandığı, ihalenin oylamasında AKP'li Çıbık'ın 'red' yönünde oy kullandığı da öğrenildi.

BİNA İLE İLGİLİ YENİ İHALE TARİHİ ŞİMDİLİK BELİRSİZ

Öte yandan mülkiyeti halen KUZKA'nın bünyesinde olan Çankırı'daki eski Halk Bankası binasının yeniden ihaleye çıkartılıp çıkartılmayacağı yönünde herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler