Sözcü18 yazıyor, Çankırı Belediyesi harekete geçiyor!

Sözcü18 yazıyor, Çankırı Belediyesi harekete geçiyor!

Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı'da Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan zordaki esnafa nakdi yardım" başlıklı haberimizde dile getirdiğimiz "Çankırı Belediye Başkanı Esen neden önderlik etmiyor?" çağrımız ses getirdi ve Başkan esnafla işbirliğine yöneldi.

Ülke genelinde uygulanan 'pandemi yasakları' kapsamında zor günler geçiren Çankırı esnafına nefes aldıracak hamleler nihayet kendisini göstermeye başladı.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı'da Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan zordaki esnafa nakdi yardım" başlıklı haberimizde dile getirdiğimiz "Çankırı Belediye Başkanı Esen neden önderlik etmiyor?" mesajımız ilgili yerlere ulaşmış olacak ki, gözle görülen icraatler sergilenmeye başlandı...

UYARIMIZ ESNAF ODALARI BİRLİĞİ'Nİ HAREKETE GEÇİRDİ!
Zor günler geçiren Çankırı esnafı ile ilgili önerilerimizi kaleme almakla kalmadık, bizatihi Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz'i arayarak konuyla ilgili düşüncelerini ilk ağızdan aktardı ve Başkan Esen'le masaya oturmasını tavsiye etti.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Karadeniz ile Belediye Başkanı Esen'in yaptığı görüşmeler sonrasında Çankırı'nın bilboardları "Alışverişini yerel esnaftan yap, Düğününde, cenazende, iyi gününde, kötü gününde yanında olan esnafına sahip çık Çankırı" afişleriyle donatıldı...

whatsapp-image-2021-01-29-at-11-16-10.jpeg

BAŞKAN ESEN SADECE BİLBOARDLARLA YETİNMEDİ...
Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen şehir merkezindeki bilboardlara koydurduğu afişlerle yetinmedi, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Ahmet Söğüt'ün yoğun ısrar ve taleplerine de yanıt vererek hayat şartları zora giren yaklaşık 75 esnafa da 500 liralık 'alışveriş çeki' verdi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler