Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta transfer dosyası

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta transfer dosyası

Çankırıspor'un da mücadele ettiği 2. Lig Kırmızı Grup'ta takımların son transferlerini sizler için derledik.

Çankırıspor'un da mücadele verdiği Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta takımlar ikinci devre hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyorlar. 

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Kırmızı Grupta mücadele eden takımlar arasında başta Tarsus İdman Yurdu olmak üzere, Sarıyar, Sakaryaspor, Pendikspor, Faturavizyon Kahramanmaraşspor hiç transfer yapmadı. Bu kulüplerin büyük bir bölümü maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer yapamadıklarını açıkladı.
 
Bu duruma örnek olarak; Sarıyer Kulübü'nün TFF'ye 250 bin tl borç yüzünden transfer yapamadığı öğrenildi. Kulüp genel kaptanı Faruk Yılmaz yaptığı açıklamada, ''Takımımızı güçlendirme adına transfer yapacağız ama TFF'ye 250 bin lira borcumuz var. Bu borç nedeniyle transfer kısıtlamamız bulunuyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar bu borcu ödeyip, biri kaleci olmak üzere 3-4 oyuncu ile kadromuzu güçlendirmek istiyoruz'' diye konuştu. 
 
Kulübün eski başkanlarından Mehmet Akdağ'ın yaptığı özel mukaveleler sonucunda zor durumda kaldıklarını savunan Yılmaz, ''Üç sene öncesinden Mehmet Akdağ döneminde, futbolcularla özel mukaveleler yapılmış. Kendisi bunları kasasında saklamış. Yönetim değişince de mukaveleleri futbolculara vermiş. Göreve geldiğimizde 1 milyon 200 bin lira borç vardı. Bu borcun 1 milyon liraya yakın olan kısmını ödedik. 250 bin lira borcumuz kaldı'' ifadelerini kullandı. 
 
Çankırıspor'un devre arasını beklenenin aksine fazlasıyla iyi değerlendirerek 3 transfer yaptığını gözönüne aldığımızda ikinci yarıdaki mücadelenin hayli çekişmeli geçeceği söylenebilir.
 
TRANSFERDE EN HAREKETLİ TAKIM
NAZİLLİ BELEDİYESPOR
 
Bozüyükspor; Altay'dan forvet oyuncusu Abdullah Apak ile Körfez FK'da forma giyen orta saha oyuncusu Abdullah Temircan ile anlaştı.
 
Fethiyespor; Keçiörengücü'nden orta saha oyuncusu Mustafa Ünver, sağ bek Sefa Durmuş ve forvet Habib Uzun'u transfer ederken, Sivasspor'dan Alican Karadağ'ı kiralık olarak renklerine kattı. Fethiyespor son olarak 1985 Avusturya doğumlu Türk kökenli sağ kanat ve forvet arkası mevkilerinde oynayan Cem Atan'ı kadrosuna dahil etti.
 
Girensunspor; Hacettepespor'da kiralık olarak forma giyen Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Çağrı Tekin ile yine aynı takımda görev yapan sol bek Efşan Geçgin'i kiralık olarak renklerine bağladı. Giresunspor ayrıca Polatlı Bugsaşspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Aydın Kuzu ile de prensip anlaşmasına vardı.
 
Yönetim ayrıca İstanbul BB'de sol kanat oyuncusu Evren Cenk Şahin ile Mersin İdman Yurdu'nda görev yapan Taylan Eliaçık'ı gündemine aldı.
 
Hatayspor; Beşiktaş altyapısında U20'de oynayan Mertcan Aktaş ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma yaparken orta saha oyuncusu Gökhan Çakır'ı Nazilli Belediyespor'a kaptırdı.
 
İstanbul Güngörenspor; Teknik Direktör Abdülkerim Durmaz'la yollarını ayıran takım, Metin Altınay'a teslim etti. Kadrosunu da PTT 1. Lig ekibi Samsunspor'dan transfer ettiği Şenil Demirci ile güçlendirdi.
 
Nazilli Belediyespor; 3. Lig 1. Grup takımlarından Kırıkhanspor'un forvet oyuncusu Mustafa Aydoğdu ile 2.5 yıllığına, Ünyespor'dan Muzaffer Taşkın ile 1.5 yıllığına anlaşırken son olarak Hatayspor'un orta saha oyuncusu Gökhan Çakır ve Akhisar Belediyespor'un forvet oyuncusu Mert Kaytankaş'ı renklerine bağladı.
 
Polatlı Bugsaşspor; Çamlıdere Şekerspor'dan Yavuz Koç'u renklerine bağladı.
Sakaryaspor; Sadun Hoşbay'ın istifasının ardından takımın başına Necmettin Sert getirildi.
 
Tepecikspor; Son olarak Maldivler'in VB Sports takımında forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Suat Usta'yı 6 aylığına renklerine bağladı. Ayrıca Çamlıdere Şekerspor'dan Mustafa Öztürk, Bandırmaspor'dan Adem Çalık ve Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bursa Nilüferspor'dan Cenk Demirel ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.
 
Turgutluspor; Ertan Koç ve Bülent Tek ile birlikte Furkan Aydın'ı renklerine bağladılar. Beşiktaş'tan Kadir Arı, Gaziosmanpaşaspor'da forma giyen Ömer Kaplan ve Körfez FK'da oynayan Abdullah Temircan ile prensipte anlaşma sağlandı.
 
Ünyespor; Orduspor'dan sağ bek oyuncusu Yasin Öztop ile orta saha oyuncusu Bilal Türkgüler, Kızılcahamamspor A.Ş'den stoper oyuncusu Ömer Topraktepe'yi renklerine bağladı. Öte yandan ilk yarıda kadrosunda yer alan Adem Sağlam'la yollarını ayıran Ünyespor bu futbolcuyu Körfez FK'ya kaptırdı.
 
Bandırmaspor; Sezon başında kadrosuna dahil ettikleri 15 futbolcudan 9'u ile yollarını ayırdı. Buna karşın Kartalspor'la sözleşmesini fesh eden 1987 İsviçre doğumlu sol kanat oyuncusu Erhan Kavak'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler