Suadiyede aşırı hız dehşeti!

Suadiye'de aşırı hız dehşeti!

Kadıköy Suadiye sahilinde aşırı hızlı seyrettiği öne sürülen sürücünün kullandığı otomobil, yürüyüş yapan bir kadına çarptıktan sonra takla atarak sahildeki kuma saplandı. Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.00 sıralarında Suadiye sahil yolu Bostancı istikametinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre 34 BEY 83 plakalı BMW marka otomobiliyle aşırı hızlı seyreden Semih Demirci, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarındaki ağaca çarpan otomobil, daha sonra yürüyüş yapan ve ismin henüz belirlenemeyen bir kadına çarptı. Takla atan otomobil, sahildeki kuma saplanarak durabildi. Araçta sıkışan sürücü Semih Demirci, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Otomobilde bulunan Emre Can Kaplan da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bu arada, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

OTOMOBİL ÇARPAN KADIN HAYAT MÜCADELESİ VERİYOR
Kadıköy Suadiye sahilinde aşırı hızlı seyrettiği iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil, sabah yürüyüşüne çıkan Tülay Niyago'ya (55) çarptı. Hastaneye kaldırılan Niyago'nun hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. . Beyin Cerrahi Ünitesinde tutulan Niyago'nun, başında derin yarıklar olduğu kaydedildi.

Niyago'yu yaklaşık 15 metre sürükleyen otomobil, daha sonra yaklaşık 2 metre yükseklikten Suadiye sahiline uçtu. Kuma saplanan otomobilde sıkışan sürücü Semih Demirci, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Otomobilde bulunan Emre Can Kaplan da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler