Suat Kınıklıoğlu, kafaları karıştırıp gitti

Suat Kınıklıoğlu, kafaları karıştırıp gitti

Milletvekili Suat Kınıklıoğ'nun son Çankırı ziyareti kafalarda soru işareti bırakan sözlerle tamamlandı.

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu hafta başında Çankırı'ya gerçekleştirdiği ziyarette, İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşma sonrası Romanya'ya uçtu.

Çankırı Valiliğinde Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen ve ÇANHAVK Başkanı Tahsin Tekin'in de katıldığı toplantı amacıyla kente gelen milletvekili Kınıklıoğlu, daha sonra bazı ziyaretlerde bulundu.

Bu ziyaretler arasında milletvekili Kınıklıoğlu'nun AK Parti İl Başkanlığı görevine başlayan Salim Çivitcioğlu'na 'hayırlı olsun' görüşmesi hayli kafa karıştırıcı sözlerle tamamlandı.

ZİYARETE DAMGASINI VURAN SÖZLER
Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, milletvekili Kınıklıoğlu'nun "Yeni il başkanının belirlenmesi döneminde bazı sıkıntıların yaşandığını ama bunların unutulması gerektiği"ne ilişkin sözleri üzerine Başkan Çivitcioğlu'nun "Şahsım ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz ile ilgili olarak Genel Merkez nezdinde hoş olmayan düzeylerde nitelendireceğim eleştirilerin dile getirilmesi beni fazlasıyla üzmüştür" sözleri odada bulunanlar tarafından dikkat çekici bulundu. Çivitcioğlu'nun bu sözlerinin ardından "milletvekilliği aday adaylığı sürecinde teşkilatın mevcut vekillere ve müracaat edecek aday adaylarına eşit mesafede olacağını" belirten cümlelerle konuşmasını bitirdi.

KINIKLIOĞLU: KİMSENİN ADAYLIĞI KESİN DEĞİL
Başkan Çivitcioğlu'ndan sonra söz alan milletvekili Kınıklıoğlu "Bu aşamada mevcut vekiller de dahil kimsenin adaylığının garanti olması gibi bir durumun söz konusu değil. Önümüzdeki sürecin memleket için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedikten sonra devamla "Milletvekili adayı olarak gösterilmemem durumunda dahi, Çankırı'da yapılacak seçim çalışmalarına katılacak ve elimden gelen gayreti göstereceğim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Milletvekili Suat Kınıklıoğlu'nun Çankırı ziyaretini tamamlayarak Ankara üzerinden Romanya'ya uçtuğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler