Survivor 2016'da adaya veda eden isim!

Survivor 2016'da adaya veda eden isim!

Survivor 2016'da bu gece adaya veda eden isim Gönüllüler takımından İbrahim oldu.

Survivor 2016'nın 20 Haziran akşamı ekranlara gelen 102. bölümünde elenen isim belli oldu. Survivor Kıbrıs Finali'ne sayılı günler kala kritik günlere girilirken, yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımından İbrahim ve Ünlüler takımından Nagihan'ın birlikte SMS oylamasına kaldığı heyecan dolu bölümde, 'Survivor'da kim elendi?' sorusu yanıt buldu. İşte tüm detaylar...

Survivor 2016’da bir kişi daha adaya veda etti. 18 Haziran akşamı oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı galip gelmişti ve ilk eleme adayı Gönüllüler takımından İbrahim olarak belirlenmişti. 19 Haziran Pazar akşamı ise, ikinci dokunulmazlık oyunu oynanmış ve yarışmayı Ünlüler takımı 10’a 9 kaybetmişti. Semih’in yarışma sırasında parmağının kırılması sonrası, Nagihan ve Atakan bireysel dokunulmazlık için yarışmıştı. İki yarışmacı arasında oynanan bireysel dokunulmazlığı Atakan kazandı ve Nagihan bu haftanın ikinci eleme adayı olarak belirlendi.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?
Survivor’da nefes kesen bir eleme gecesi daha geride kaldı. Nagihan ve İbrahim arasında yapılan SMS oylaması sonucu, en az oyu alan İbrahim Survivor’dan elendi.

ACUN ILICALI: HALA ANA KUZUSUSUN
Survivor’da kim elendi sorusunun yanıt bulmasının ardından yarışmacının sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, İbrahim’in elenmesi sonrası bazı açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, İbrahim için, Bence kendinini tam yarışmaya yansıtamadın. Çevrendeki arkadaşlarından duydum çünkü bunu, tam olarak yarışmaya adapte olamadın bence. Efendi bir tarz sergiledin. Fiziksel avantajlarınızı karşı tarafa hissettirmediniz. Atakan da öyle sizi tebrik ediyorum. Seni gördüğüm zaman hep mutlu oldum. Zaten annen de bunu araba oyununda gösterdi. Belli ki hala annenin kuzususun. Bundan sonraki spor hayatında sana başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler