Survivor All Star'da adaya veda eden isim

Survivor All Star'da adaya veda eden isim

Survivor’da 25 Haziran Perşembe gecesi eleme heyecanı yaşandı.

Survivor All Star’da kim elendi sorusu cevabını Acun Ilıcalı verdi. Acun Medya tarafından hazırlanan en iyilerin kapıştığı Survivor All Star’da dün gece bir kişi daha veda etti. Survivor All Star’ın 87. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununu iki kişiye dört kişi karşılaştıkları Gönüllüler'i yenen Ünlüler kazanmıştı. Survivor Gönüllüler konseyinde iki isim çıktı eleme adayı olarak; Hasan ve Hilmicem.

Survivor All Star’da 87′inci bölümde yayınlanan takım dokunulmazlığı oyununda iki kişi kalan Ünlüler takımı son ana kadar pes etmedi ve 6-4 geriye düştükleri oyundan 10-7 ile kazanan takım olarak çıktı. Oyuna damgasını vuran olay ise Turabi’nin kafasını çarpması oldu. Survivor All Star’da 87′inci bölümde yayınlanan takım dokunulmazlığı oyununda iki kişi kalan Ünlüler takımı son ana kadar pes etmedi ve 6-4 geriye düştükleri oyundan 10-7 ile kazanan takım olarak çıktı.

BEGÜM'ÜN BAŞARILI PERFORMANSI
GÖNÜLLÜLER'E DOKUNULMAZLIĞI GETİRDİ
Dün akşam ekrana gelen Survivor All Star’ın 88. bölümünde ise dokunulmazlığı son oyun ile kazanan ise Gönüllüler takımı oldu. Son ana kadar başa baş giden ama Gönüllüler'den Begüm’ün adeta sayı rekoru kırdığı dokunulmazlık oyununda  son oyunda Hasan ile Hakan karşı karşıya geldiler. Oyunun bu kısmında Gönüllüler 9-7 önde girdi. Hakan ile Hasan’ın karşılaşmasında kütüğün üstünde kalarak oyunu kazandıran sayıyı alan Hasan oldu. Survivor All Star’da 2. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı.

Survivor All Star’da Ünlüler konseyinde son ikili Hakan ve Merve otomatikman gitme adayı çıktı. Böylece eleme için SMS oylaması sonuçlarına bakılarak adaya veda edecek isim; Hasan, Hilmicem, Hakan ve Merve’den birisi olacaktı. Peki Survivor All Star’a kim veda etti? Survivor All Star’a veda eden isim ünlülerden Hakan oldu. Hakan, Survivor adasına veda eden isim oldu.

hakan-survivor-all-star-resim-06-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler