Survivor All Star'da kim elendi, hangi yarışmacı gitti?

Survivor All Star'da kim elendi, hangi yarışmacı gitti?

TV8'in fenomen haline gelen macera yarışması Survivor 2022'de oldukça heyecanlı bir eleme gecesi için heyecan doruğa çıktı. 4 yeni eleme adayının olduğu gecede; geçtiğimiz gün kavga eden Hikmet ve Yasin'in diskalifiye olup olmayacakları da netleşti.

Survivor All Star tüm hızıyla sürerken eleme adayları da belli oldu. Yasin ve Hikmet kavgası ada konseyine damga vurmuş olup "Acil Durum Konseyi" sonrası konu ile ilgili detaylar da netlik kazandı. Öte yandan; ödül oyununu kazanan takım da belli olurken televizyon izleyicileri "Survivor'da kim elendi? Bu hafta adaya kim veda etti?" sorularına yanıt bulundu. İşte "Survivor All Star'da kim elendi?" sorusunun yanıtı:

ELEME POTASINDA 4 GÜÇLÜ İSİM

Survivor Elenen İsim İfşa Oldu!

Survivor 2022 All Star müthiş enerjik ve hırslı yarışmacılarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Yasin ve Hikmet arasında yaşanan gerginlik sonucu toplanan acil durum konseyi ile birlikte, bu haftanın eleme adayları Yasin, Gökhan Keser, Yunus Emre ve Nagihan olarak belirlenmişti. 

BU HAFTA SURVİVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

Bu Hafta Survivor'da Kim Elendi?

Seyirciden gelen SMS'lerde en az oyu alan isim olan Yunus Emre adaya veda eden isim oldu. Yunus Emre'nin elenmesini beklemeyen takipçiler ise şoke oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler