Survivor’da finale kim kaldı? Survivor final oyununu kim kazandı?

Survivor’da finale kim kaldı? Survivor final oyununu kim kazandı?

Survivor'da büyük final yaklaşıyor. Survivor final oyununu hangi yarışmacı kazandı? Survivor'da Atakan, Serkay ve Damla tur atladı.

Survivor'un son bölümünde final için büyük heyecan yaşandı. Final oyununda birbirleriyle kıyasıya yarışan Nagihan, Serkay, Damla ve Atakan izleyenleri ekrana kilitledi. Atakan ve Serkay yarışmalarda 10 sayıya ulaşarak yarı finale çıktılar. Sona kalan Nagihan ve Damla’dan biri yarı finale kalacak diğeri ise elenerek oylamaya gidecekti. Nagihan ve Damla arasında geçen amansız mücadelenin galibi Damla oldu. Böylelikle Survivor’da üzülen taraf Nagihan oldu. Atakan, Serkay ve Damla ise tur atladı. Yarın finalin ikinci turunda bu 3 isim birbiriyle karşı karşıya gelecek. Bir kişi final koltuğuna otururken, bir kişi yarı finalist olacak. Nagihan ise, Semih ve elenen 3. kişiyle birlikte oylamaya çıkacak.

SURVİVOR’DA BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?
Survivor final sayılı günler kaldı. Televizyonların en popüler yarışma programı Survivor'ın Kıbrıs'taki finali izleyicileri ekran başına toplayacak. TV8'de yayımlanan Survivor yarışmasında final heyecanı 29 Haziran Çarşamba akşamı yaşanacak.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?
7 Ağustos 1989 Sivas doğumlu olan Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirme ile ilgilenen Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış bu alanda başarılı olmuştur.

Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren Kickboks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan’da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik de yapmaktadır.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?
7 Şubat 1991 İzmir Tire doğumlu doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacılarından biri. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, yarşma öncesinde oldukça iddialıydı. Survivor'ı kazanacağı çünkü asla pes etmediğini ifade etmişti ki gerçekten de buraya kadar hiç pes etmedi.

DAMLA CAN KİMDİR?
İzmir doğumlu olan Damla Can 27 yaşında. 171 boyunda ve 56 kilo olan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Damla Can, Survivor yarışmasının başlangıcında kazanmak için her türlü mücadeleyi yaptığını ifade etmişti.

 

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?
1984 Kadirli doğumlu olan Nagihan Karadere Fenerbahçe’de yetişmiş ve sürat koşuları branşında yarışmıştır. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence’de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda 400 metre branşında altın madalya kazanan Nagihan Karadere Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin’in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları’nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?
1.84 boyunda ve 24 yaşında olan Semih Öztürk ilk olarak Ütopya yarışması ile tanındı. Ütopya yarışmasında ‘’Belalı” lakabını alan Semih Öztürk; 1991 doğumludur ve Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olmasının ardından Survivor'a katılmıştır. Gitar çalmayı, şiir okumayı seven ve uygulayan Semih Öztürk yarışmanın başlangıcında Survivor adasında korklara yer olmadığını söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler