Survivor'da kim elendi

Survivor'da kim elendi

'Survivor'da kim elendi?' sorusunun yanıtı dün gece yapılan ada konseyi ile belirlendi.

Survivor’da kim elendi? Survivor 2016’da dün gece eleme heyecanı vardı. Survivor adasında 2 eleme adayı belirlendi; Serkay ve Efecan. Önceki akşam oynanan dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllüler’den Serkay’dan sonra Efecan 2. eleme adayı olarak belirlendi. Peki bu akşam oynanan ödül oyununu kim kazandı? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor 2016’da 90. bölüm detayları…

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
Survivor’da eleme heyecanın yaşandığı 7 Haziran akşamında yarışmaya veda eden isim belli oldu. Gönüllüler takımından Survivor 2016’ya veda eden isim Efecan oldu.

“ŞAKA GİBİ… SURVİVOR BİTTİ”
Yarışmacının sunucusu Acun Ilıcalı, Efecan’ın ismini açıklamasının ardından Efecan, “Açıklanacak iki sonuç da benim için üzüntü olacaktı. Muhteşem bir aile edindim burada ve benim için çok güzel oldu. Kendimi bu şekilde avutuyorum, hırslıydım ve aklım Kıbrıs’taydı. Şu an şaka gibi ya Survivor benim için bitti. Dışarıdan onlar için desteğim devam edecek…” dedi.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor yarışması, ekranların en çok izlenen yarışma programı. Reytinglerde en üst sıralarda çıkan Survivor, haliyle çok takip edilen bir program. Bu yüzden yarışma ile ilgili en ufak bir haber sosyal medyada anında yayılıyor. Bunun bir örneğini geçtiğimiz haftalarda NBA maçını izleme ödülü ile yaşanmıştı. Kazanan takım, o akşam NBA maçını izlemeye gidecekti. Fakat Survivor ödül oyunu ekranlara gelmeden önce oynanan NBA maçını taraftarların arasında izleyen Survivor yarışmacıları, dikkatli seyircilerin gözünden kaçmadı ve ödül oyununu kimin kazandığı bir gün önceden belli olmuştu. İşte bu vakanın aynısı bu akşam gösterilecek ödül oyunu için de gerçekleşti. Beyonce konseri ödüllü oyunun kazananın gönüllüler takımı olduğu aşağıdaki fotoğraf ile ortaya çıktı.

survivor-beyonce-konser-gonulluler-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler