TBBM Başkanı Şentop'tan Çankırı Belediyesi'ne ziyaret

TBBM Başkanı Şentop'tan Çankırı Belediyesi'ne ziyaret

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindekiler Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çankırı Belediyesi’ni ziyaret etti. Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Çankırı’ya gelen Şentop’u Belediye Hizmet Binası önünde ekibi ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen karşıladı.

Belediye Başkanı Esen, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberinde bulunan TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu ile AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun da bulunduğu heyeti ağırladı.

TBMM Başkanı Şentop, Çankırı ve belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Esen’i çalışmalarından dolayı tebrik etti. Makamda ağırlanan heyete Çankırı’nın coğrafi işaret ile tescillenmiş yöresel ürünlerinden de ikram edildi. Şeref defterini imzalayan Şentop’a “Çankırı Kaplanı” hediye edildi.

ŞENTOP, ÇANKIRI'DA İMAM HATİP ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çankırı ziyaretinde Hacı Murad-ı Veli Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Şentop Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Çankırı'da Hacı Murad-ı Veli Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek, hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldik." dedi.

sentop-cankirida-imam-hatip-ziyaret-etti-resim-010.jpg

MECLİS BAŞKANI, KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ'NİN
YENİ AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çankırı Karatekin Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış törenine katıldı ve burada bir konuşma yaptı.

Ayrıntılar Sözcü18 sayfalarındaki haberimizde...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler