Telegol ekibinden ilginç protesto!

Telegol ekibinden ilginç protesto!

Susuyoruz...

Serhat Ulueren'in yönetimindeki Telegol ekibi, programda "sessiz duruş protestosu" yaptı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Serhat Ulueren’in yönetimindeki Telegol programında sessiz bir protesto yaşandı. Son haftalarda Türk futbolunda yaşanan gelişmeleri ekrana getirmeleri sebebiyle eleştiri aldıklarını söyleyen Telegol ekibi, haklarında yapılan suçlamaları susarak protesto etti.
 
1 DAKİKALIK PROTESTO
 
"Bunca olan olayların sorumlusu biz miyiz" diye ekran başında haykıran Uluderen önce ekrana 20 dakikalık uzun bir "Son 24 ayda futbolda olanlar" videosu getirirken, sonrasında ise yorumcularla birlikte kameranın önüne dizilerek 1 dakikalık "susma eylemi" gerçekleştirdiler.
 
ULUSA SESLENİŞ GİBİ KONUŞMA
 
Ardından kameraya gözlerini dikerek dakikalar süren uzun bir konuşma yapan Serhat Ulueren şunları söyledi;
 
"Yüreğimiz sızladı ama bu bandı vermek zorunda kaldık. Türk futbolunun ne hale getirildiğini görmeniz için bunları ekrana getirdik. Bu programın maksatlı ve kötü bir program olduğunu ileri sürüyorlar. Türk futbolundaki savaşı öne çıkardığımız öne sürülüyor. Peki soruyorum, bütün bunların sorumlusu biz miyiz. Bütün bu olaylara biz mi imza attık. Siz siz olun bu programı kötüleyip, sorumlu tutmayın.
 
Siz siz olun bu programı şikayet etmeyin. Bu görüntülerin sahibi kimdir sizler biliyorsunuz. Şimdi susma hakkını kullanıyoruz, 1 dakikalığına susuyoruz. Bizi karalamaya ve bize iftira atmaya devam edilirse, bu bandı sürekli oynatacağız, gerçekleri sizlere göstereceğiz.
 
Tekrar ediyorum, Erman Toroğlu Galatasaray taraftarını hedef almamıştır. Ben şahsım ve program adına yine de özür diliyorum. Ancak bizim dikkat etmek istediğimiz olay Galatasaray taraftarı değil, Manchester'i gözü dönmüş gibi karşılayanlardı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler