Tren kamyonu biçti: 2 ölü

Tren kamyonu biçti: 2 ölü

Çankırı yakınlarında hemzemin geçitte trenin çarpıp sürüklediği kamyondaki 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Kaza, Korgun Kurşunlu karayolunun 8’inci kilometresindeki hemzemin geçitte meydana geldi. Bariyerin bulunmadığı hemzemin geçitten dikkatsizce geçen Mehmet Ünsal yönetimindeki 06 HAE 48 plakalı kasalı kamyonete, Müjdat Yüksek idaresindeki 23261 sefer sayılı yük treni çarptı.

Trenin sürüklediği kamyonette bulunan 32 yaşındaki Mutlu Küçcük olay yerinde, 34 yaşındaki Mahmut Küçcük ise kaldırıldığı Çankırı Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kazada kamyonet sürücüsü Mehmet Ünal ile araçta bulunan İsmail (3), İclal, Şermin, Nuray, Hafize Sena Küçcük, İsmail (7) ve Soren Üregin yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Mutlu Küçcük’ün bir süre önce Kızılcahamam ilçesinden Çankırı’ya tayin olduğu ve ailesi ile birlikte eşyalarını kamyonetle getirirken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

CENAZELER BUGÜN DEFNEDİLDİ
Çamlıdere Osmansin köyü sakinlerinden olduğu öğrenilen merhum Mahmut Küçcük ile kardeşi Mutlu Küçcük'ün cenazeleri bugün öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler