TRTden Dünya Kupasında 5 güzelden biri Çerkeş Güzeli

TRT'den Dünya Kupası'nda 5 güzelden biri Çerkeş Güzeli

TRT, 2010 Dünya Kupası için 5 güzeli

Güney Afrika'ya gönderecek. Güzellerden biri Çerkeşli güzel Seray Sever, diğerleri de...

11 Haziran - 11 Temmuz tarihleri arasında Güney Afrika'da gerçekleştirilecek olan 2010 Dünya Kupası heyecanı şimdiden başladı. Tüm Türkiye'nin nefesini tutarak izleyeceği dünyanın en büyük futbol organizasyonunda beş güzel bayan, Güney Afrika'nın dokuz farklı şehrinde yapılacak maçlarda, stadyumdaki taraftarların arasına karışacak, farklı içerikteki marka mesajlarını kendi üsluplarıyla anlatacak. TRT'nin Dünya Kupası maçlarında ekrana getireceği '60 saniyelik tanıtıcı reklamlar' için Güney Afrika'ya gidecek olan Seray Sever, Aysun Kayacı, Tülin Şahin ve Tanem Sivar, organizasyonla ilgili AKŞAM gazetesinden Erçin Dağ Eysen'e açıklamalarda bulundu.

Seray Sever: Favorim kesinlikle Arjantin
İlk defa bir dünya kupasını izlemeye gideceğim. Bir ay boyunca tüm dünyanın kalbinin atacağı Güney Afrika da olmak ve diğer milletlerle birlikte futbolun nabzını tutmak çok heyecan verici bir durum olacak. Aynı zamanda ülkemizin yerel ve uluslararası en büyük markaları da bizimle geliyor. Bizimle gelen markalar için maçlardan önce devre arası ve maçların bitiminde yayınlanacak tanıtıcı reklamlar çekeceğiz. Bu çok farklı ve yeni bir uygulama olacak. Reklamları da taraftarların arasında çekeceğiz. Bz de Dünya Kupası'nda olsaydık daha keyifli ve heyecanlı olurdu. Biz beş kız markalarımızla birlikte ülkemizi temsil edeceğiz. Favorim tabii ki Arjantin'in kazanmasından yana. Ülkemde genelde büyük takımların maçlarını izliyorum. Özellikle Fenerbahçe'nin maçlarını kaçırmıyorum.

Aysun Kayacı: Messi'ye hayranım
Dünya Kupası'na gideceğim için çok heyecanlıyım. Güney Afrika'ya gitmek isteyip de gidemeyen erkekler benden nefret ediyorlar. Eminim ki çok eğlenceli geçecek. Oradaki coşkuyu tanıtımlara yansıtmaya çalışacağım. Futbol oynamayı çocukluğumdan itibaren çok severim. Afrika da bir zorluk çekeceğimi zannetmiyorum. Çünkü futbolla iç içeyim. Son zamanlarda bayanlar futbola daha fazla ilgi gösterir oldu. Önceden kadınlar futbolla ilgili olduklarını söylemezlerdi, utanılacak bir şeydi. Messi'ye hayranım, ama dünya kupasını bir Afrika takımının kazanmasını istiyorum.

Tanem Sivar: Arjantin'in kazanmasını istiyorum
Güney Afrika'ya gittiğim için çok heyecanlıyım. Hem dünya kupası olduğu için, hem de Güney Afrika'da olması çok keyifli ve farklı olacak. Dünya Kupasını ilk kez takip edeceğim. Benim oradaki durumum diğer arkadaşlarımdan biraz farklı çünkü ben maçlar için tek bir şehirde kalmayacağım. 6-7 farklı şehire seyehat edeceğim. Bu nedenle gitmeden önce her birini ve civarını ayrı ayrı araştırmaya başladım. Ufak da olsa çekimlerden kalan boşluklarımı da en güzel şekilde değerlendirmeyi umuyorum. Ve tabii ki de bol bol fotoğraf çektireceğim. Tanıtıcı reklamları spontane çekeceğiz. Zaten sokaklar, insanlar ve ortam cıvıl cıvıl olacak. Türkiye, dünya kupası'nda olmadığı için gönlüm Arjantin'in kazanmasından yana.

Tülin Şahin: Gönlüm Danimarka'da
Dünya kupası maçlarında 60 saniyelik tanıtıcı reklamlarda yer almak beni çok heyecanlandırıyor. Orada bulunacağım bir ay içerisinde anlaşılan markalar için advertoriallar çekeceğiz. Dünya kupasının takibi için ilk kez gidiyorum. 1998 yılında İtalyan bir ayakkabı firması için Paris'te çekime katılmıştım. O sırada Fransa'da dünya kupası vardı. Maalesef maçları izleyememiştim, çünkü çekimler için sürekli seyahat etmem gerekiyordu. Eminim çok eğleneceğiz. Türkiye'nin dünya kupasında yer almaması çok üzücü. Favorim Arjantin ve Brezilya. Ama gönlüm doğup büyüdüğüm Danimarka'da. Eşim fanatik bir Fenerbahçeli ve tüm maçları izlediği için sonuç olarak ben de ilgiliyim. Televizyonda yorum yapan tüm yorumcuları biliyorum. (Kaynak: Aksam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler